Kaçak tozu ortadan kaldırın ve operasyonunuzu daha güvenli ve daha kârlı hale getirin.

Havada kaçak toz mevcut olduğunda, kâr hanenizi çeşitli şekillerde olumsuz etkileyebilir. Kaçak toz patlamalar için önemli bir risk faktörüdür. Yeraltı kömür madenlerindeki kömür tozu patlamaları, bol miktarda kaya tozu (genellikle kireçtaşı) uygulanması ile engellenir.

Havada asılı toz işçiler açısından potansiyel sağlık riskleri oluşturur.Solunabilir ve kronik rahatsızlıklara neden olabilir. Örneğin, kömür tozu solunduğunda, akciğerlerde birikebilir ve kömür işçisi pnömokonyozuna, daha yaygın bilinen adıyla "toz hastalığına" neden olabilir. 

Toz böylesine bir güvenlik ve sağlık riski olduğu için, çözümlenmediği takdirde sigorta masraflarınız artabilir ve para cezası ve kanuni sorumluluk riskini yaşarsınız ve bunların tamamı de kâr hanenizi olumsuz etkiler. Dahası, toz ekipmanların üzerine çökebilir ve hareketli parçaların aşınmasını ve yıpranmasını hızlandırabilir, elektronik ekipmanlara zarar verebilir ve temizlik masraflarını artırabilir.

Kaçak toz sorunlarınızla nasıl başa çıkacağınız konusunda uzman görüşü almak isterseniz, uzmanlarımızdan biriyle görüşün. Operasyonunuzu tarif etmenizi dinlemeye ve toz kontrol çözümlerinizi nasıl optimize edebileceğiniz konusunda önerilerde bulunmaya hazırız.Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır.

En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Personelinizi Daha İyi Bant Konveyör Performansı ve Güvenliği İçin Eğitim

Foundations  Eğitim atölyelerinde tesisteki işletme ve bakım personelinize ve mühendislerinize, konveyör bantların nasıl çalıştığı ve nasıl daha iyi çalıştırılabileceği hakkında eğitim verilir. Bant konveyörlerine ve güvenliğe Temel Girişten, uzman ve deneyimli personelinize yönelik Gelişmiş Eğitim seçeneğine kadar, Martin 70 yıllık deneyimini ve araştırmalarını ekip arkadaşlarınızla paylaşacak. Ekibinizi Martin ile eğitmemeyi göze alamazsınız!

Yerinde ve Çevrimiçi Seçeneklerimiz Hakkında Bilgi Alın

Sizin sorununuzu daha önce bir yerde çözmüştük!

Her ne kadar sorununuz benzersiz ve can sıkıcı görünse de,  dünya genelinde benzer sorunları çözme konusunda 70 yılı aşkın deneyimimizleve ekibimizdeki en  deneyimli ve eğitimli kişilerle,sizi temin ederiz ki “Biz De Bu Yollardan Geçtik".* En azından sırada neyin yapılması gerektiğini ve durumunuza uyum sağlamayı bilecek kadar yakından geçtik.

Bizi Ücretsiz Test Edin! Size Bir Çözüm Önerelim
Toz Yönetimi Broşürümüzü İndirin
Toz yönetimi hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüzde her uygulamadaki toz tutma, bastırma ve filtreleme çözümleri yer almaktadır.
Broşürü İndirin
ÜCRETSİZ BİR Toz Kontrol İncelemesi Yaptırın
Kaçak malzeme analizinde transfer noktaları boyunca toz ve döküntü ölçümü yapılır. Teknisyenlerimiz tesisinizdeki tozun kontrol altına alınması için tavsiyeler sunar.
Şimdi Başlayın
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91