Tutarlılık ve kaliteyi optimize eden ve kârlılığı artıran çözümler sunarız.

 

Gıda işleme ve üretim işinde iken, kalite hakkında düşünmek için çok zaman harcarsınız. Hiçbir ürün türünde olmadığı kadar, ürün tesisten ayrıldığında kaliteniz mümkün olduğu kadar mükemmele yakın olmalıdır; lezzet, aroma veya dokusu biraz kaçarsa, mutsuz bazı müşterilerden şikayetler alırsınız! Bileşim maddeleriniz ve ham maddeler gıda kalitesinde en önemli faktör olsa da, prosesiniz de kayda değer bir etkiye sahiptir.

Ham maddeleri dökme yük olarak taşıyan şirketler için – şeker, tahıl, arpa veya mısır üreticileri gibi – karmaşık endüstriyel konveyör sistemleri genelde yoğun şekilde kullanılır.Konveyör bantlardaki öncelikli zorluk malzemeyi bant üzerinde tutmaktır. Konveyör bantlar doğru şekilde hizalanmadığında veya transfer noktalarının hizası bozulduğunda, dökme malzemeler kolayca yanlardan dökülebilir veya kaçak toz oluşturabilir, bu da bir patlamaya neden olabilir veya işçiler tarafından solunabilir. Şeker üretiminin küspe yan ürünü gibi büyük miktarda nem içeren malzemeler banda yapışabilir ve kuyruk kasnağına geri gidebilir ve burada ekipmana zarar verebilir. Ayrıca, banttan döküldüğünde, kurtarılamaz, dolayısıyla ürün kaybıyla sonuçlanır.

Gıda işleme ve tahıl işlemleri için mükemmel olan güvenilir ekipman.

Tüm dikkatinizi ürün kalitesine verirken, üretkenliğin düşmesine veya kârların azalmasına izin veremezsiniz. İşte bu noktada Martin Engineering endüstriyel vibratörler ve hava şokları gibi malzeme akış çözümleri fayda sağlayabilir. Biz büyük gıda üreticileriyle onlarca yıldır çalışma deneyimize sahibiz ve bu tip sorunların bir çoğunu çözen çok çeşitli endüstriyel vibratörler geliştirdik.

Malzemelerin silolardan veya büyük bunkerlerden boşaltılmasının gerektiği büyük tesislerde, tahliyeyi bloke eden köprü ve tıkanıklık oluşumunu önlemek için hava şokları etkili bir yöntemdir.

Konveyör sistemlerinde ıslak, yapışkan malzemelerin geri taşınmasını ortadan kaldırmak için, çeşitli bant genişlikleri, hızları ve malzeme türleri ile kullanılabilen, piyasadaki en dayanıklı, etkili gıda sınıfı bant temizleyicilerini üretiyoruz.

Öyleyse, telefonu kaldırın ve bizi arayın. İşletmeniz, karşılaştığınız zorluklar ve çözüm olarak daha önce denediğiniz şeyleri dinlemek ve gerçekten anlamak için zaman ayırırız. Sahip olduğumuz uzmanlık ve deneyim sayesinde, size işe yarayacak bir ürün tavsiye edebiliriz

Üretkenlikte Artış
  • Bakım ve temizlik için duruş süresini en aza indirir
  • Bileşim maddelerinizi ve ürünleri proses içinden daha verimli şekilde ilerletir
Daha Güvenli İşletme
  • Malzeme akış sürecindeki engelleri manuel olarak giderme ihtiyacını ortadan kaldırır
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve soluma veya patlama riskini en aza indirir
Daha Fazla Kâr
  • Genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Daha İyi Temizlik Sağlar. Daha Uzun Ömürlüdür. Maliyeti Daha Düşüktür.

Martin Engineering'in bant sıyırıcıları, konveyör sistemlerini daha temiz, daha güvenli ve daha üretken hale getiriyor. Martin, özelleştirilmiş uygulamalar için yüksek performanslı üretan geliştirmede dünya lideridir ve biz bunun sizin işinize yaramasını sağlayacağız. DAHA TEMİZ, DAHA UZUN ÖMÜRLÜ, DAHA DEĞERLİ bir çözüme hazırsanız, Martin® Bant Sıyırıcılarına geçme zamanıdır.

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Kurumsal Broşürümüzü İndirin
Martin Engineering Kimdir? Bu bilgilendirici kurumsal profilde şirketimiz hakkında bilmek istediğiniz her şeyi öğrenin.
Broşürü İndirin
Bant Sıyırıcı Sorunları
Primer Sıyırıcınızla sorun yaşıyorsanız, yaygın sorunlar ve çözüm yollarının ele alındığı Primer Sıyırıcı Uç Sorun Giderme Kılavuzumuza göz atın.
Kılavuzu İnceleyin
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91