İş hacminizi artırarak ve maliyetleri düşük tutarak kârınızı yükseltin!

Madenden yeni çıkmış ham maddelerden bitirilmiş parçalara kadar, karmaşık taşıma prosesleri kullanılır ve yol üzerinde tıkanıklıkların işleri yavaşlatabildiği birçok nokta vardır.Taşıma sırasında, malzeme hizası bozulmuş konveyör sistemlerinden dökülebilir veya bandın dibine yapışabilir, öte yandan yeterince iyi tasarlanmamış transfer noktaları kaçak tozun ortaya çıkmasına izin verebilir.

Metal sektörü zorlu bir çalışma ortamıdır ve küresel rekabet şirketleri en yüksek verimlilik düzeyinde çalışmaya zorlar. Bu nedenle, işletme yöneticileri işçilik maliyetlerini azaltırken üretimi hacmini güvenli biçimde artırmak için sürekli baskı altındadır. İster altın, bakır, molibden, demir cevheri ister takonit gibi metalleri işliyor olun, temiz ve güvenli şekilde çalışan konveyör sistemleri üretkenlikte kayda değer artış potansiyeli sağlar. 

Martin Engineering olarak, metal sektöründeki müşterilerimizin halihazırda sahip oldukları ekipmanlardan en iyi şekilde faydalanmalarını sağlayarak onlara yardımcı oluyoruz. Konveyör bantları baş kasnağında temizleyerek geri taşınan malzemeyi ortadan kaldıran bant temizleyiciler ile onlara yardımcı oluyoruz. Bu işlem ekipman üzerindeki aşınma ve yıpranmayı azaltır ve ürün kaybını en aza indirir. Müşterilere toz sorunlarını ortadan kaldıran, verimliliği artırırken kaçak tozun neden olduğu sağlık ve güvenlik risklerini de ortadan kaldıran ürünler ile yardımcı oluyoruz. Ayrıca hava topları, endüstriyel vibratörler ve transfer noktası çözümleri gibi ürünler ile dökme malzemeleri silolar, bunkerler ve şutların içinden sorunsuzca taşımalarına da yardımcı oluyoruz.

Ürünlerimiz, uç sıcaklık değerleri dahil en zorlu koşullarda bile, dayanıklı olacak ve işi yerine getirecek şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.Aşırı yükleme koşullarından yüksek bant hızları için geliştirilmiş bant temizleme sistemlerine kadar, Martin özel olarak en sert koşullarda performans gösterecek şekilde tasarlanmış ürünlere sahiptir.

Öyleyse, bizi arayın ve profesyonel mühendis veya teknisyenlerimizden biriyle konuşun. Zaman ayırır ve muhtemelen işletmeniz, karşılaştığınız zorluklar ve çözüm olarak daha önce denediğiniz şeyler hakkında birkaç soru sorarız. Başınızı ağrıtan şey her neyse, o sorunu daha önce görmüş olma ihtimalimiz oldukça yüksektir. Aslında, muhtemelen bir çözüm üretmişizdir ve işe yaradığını test etmişizdir! Ve durum bu değilse de, yeni mücadelelere her zaman hazırız!

Tesis Üretkenliğinde Artış
  • Bakım ve bant temizliği için duruş süresini en aza indirir
  • Malzemeleri konveyör sistemleri boyunca daha verimli şekilde ilerletir
  • Konveyör bantları temiz ve hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • Malzemelerin hareketli konveyörlerden dökülmesini önler
  • İşçileri uç değerlerdeki sıcaklıklardan ve hareketli ekipmanlardan korur
Daha Fazla Kâr
  • Genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Gerek Vulkanize gerekse Mekanik Olarak Birleştirilmiş Bantlar üzerindeki Geri Taşınan Malzemeyi Verimli Şekilde Giderin

CleanScrape® Temizleyici klasik sıyırıcılardan dört kata kadar daha uzun dayanır ve hem mekanik hem de vulkanize ek yerleri olan bantlar üzerinde kullanılabilir. Piyasadaki en düşük uç-bant basıncını kullanırken, daha uzun süre dayanır ve daha iyi temizler. Bantlar üzerinde minimal aşınma ve yıpranma ile yüksek performans sağlayan, bant sıyırıcı teknolojisinde devrim niteliğinde bir konsepttir.

Bu Sıyırıcıyı Şimdi Görev Başında Görün ve Farkı Anlayın
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Maden Endüstrisi Broşürümüzü İndirin
Tam olarak sizin uygulamanız için tasarlanmış olan ve sektörünüzdeki liderlerin güvenle kullandığı ürün ve çözümler ile maden işletmenizi iyileştirin.
Broşürü İndirin
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
ÜCRETSİZ BİR Bant Merkezleme İncelemesi Yaptırın
Lazerle ölçümleri, konveyör konveyör bileşenlerindeki hizalama sorunlarının yerini tespit eder. Teknisyenlerimiz konveyörünüzün performansını optimize etmek için bunları düzeltir ve iyileştirir.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91