Yer altı ve yer üstü madencilik operasyonlarını daha kârlı hale getiren çözümler.

Madencilik operasyonunuz büyük ölçüde topraktan çıkarılan malzemeyi taşıyacak ve üretime sokacak konveyör bantlara bağlı olduğundan, ekipmanlarınızın sağlamlığı ve verimliliği kritik önem taşır.Plansız duruş süresi kabul edilemez ve kaçak malzeme sadece bir bakım ve temizlik sorunu değildir – kâr kaybı anlamına gelir.

İster kömür, kıymetli metal, ana metal ister agrega madenciliği yapıyor olun, Martin Engineering'in madencilik operasyonlarını daha temiz, daha güvenli ve daha üretken hale getirmek için bugün kullanılan konveyör bant ekipmanının ilk kez geliştirilmesinde bir lider olduğu gerçeğine güvenebilirsiniz.

Yer üstü madenciliği veya sert ya da yumuşak taş madenciliği yaparken, karşılaştığınız zorluklar çetindir ve madencilik operasyonları alanında tam anlamıyla dünyanın her yerindeki deneyimlerimizden kesinlikle faydalanabilirsiniz. Madencilik sektöründe çalışmış olan pek çok insanı işe aldığımızdan, dünyanın dört bir yanında aldığımız dersleri günlük sorunlarınızın çözümüne uygulayabiliriz. 

En zorlu sorunlarınız için etkili çözümler.

Yer üstü madenciliğiyle balantılı toz önleme sorunlarını daha iyi ele almanıza ve toplumla iyi ilişkiler kurmanıza yardımcı olabiliriz. Yer altı maden ocağınızda kullanılan büyük miktarlardaki suyla bağlantılı bant temizleme zorluklarıyla mücadele etmenize yardımcı olabiliriz. Madencilik sektörüne has solunabilir toz ve diğer sağlık ve güvenlik riskleri söz konusu olduğunda, endişelerinizi sizinle paylaşırız.

Martin, yer altındaki kömür madeninin yüzü veya bir taş ocağının yüksek duvarından, hazırlama tesisi yoluyla boylere veya yükleme sahasına verimli şekilde hareket etmesini sürdürmek için tasarlanmış konveyör ekipmanları üretir. Kaliteli ürünlerimiz ve uzman kurulum ve bakım ekibimizle, konveyör bant operasyonunuzun azami kapasitede temiz ve güvenli biçimde çalışmasını sürdürmenize yardımcı oluruz. 

Bilgili çalışanlar. Eşsiz hizmet kalitesi.

Müşterilerimiz, Martinin eşsiz bir destek ve hizmet kalitesi sağladığını bilirler. Madencilik işletmenizin özel yönlerini anlamaya zaman ayırırız ve bu sayede probleminiz için doğru ekipmanları sağlar ve daha üretken, daha verimli ve daha kârlı olabileceğiniz alanları işaret ederiz.

Deneyimli teknisyenlerimiz ile, çalıştığımız tesislere eşsiz bir seviyede destek ve hizmet sunabiliyoruz. Mühendis ve teknisyenlerimizin birçoğu daha önce sizin şirketinize benzer madencilik şirketleri için çalışmış olduğundan, karşılaştığınız sorunların sizin bakış açınızdan anlaşılması gerektiğinde, benzersiz bir bakış açısına ve avantaja sahip oluruz. On yıllara dayanan doğrudan deneyime sahibiz ve prosesin nerelerde çıkmaza girebileceğini biliriz. Daha da önemlisi, sorunları ortaya çıktığında nasıl çözeceğimizi biliriz. 

Engin madencilik deneyimimizi nasıl uygulayabileceğimizi ve üstün konveyör bant ürünlerimizi sorunlarınızın çözümüne bugün nasıl kanalize edebileceğimizi öğrenmek için bir Martin temsilcisiyle iletişime geçin.

Üretkenlikte Artış
  • Malzemeleri konveyör bant boyunca daha verimli şekilde ilerletir ve geri taşınan malzemeyi en aza indirir
  • Bakım ve bant temizliği için duruş süresini en aza indirir
  • Konveyör bantları hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli İşletme
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
  • Malzemelerin hareketli konveyör bantlardan dökülmesini önler
Daha Fazla Kâr
  • Madeninizdeki genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Personelinizi Daha İyi Bant Konveyör Performansı ve Güvenliği İçin Eğitim

Foundations  Eğitim atölyelerinde tesisteki işletme ve bakım personelinize ve mühendislerinize, konveyör bantların nasıl çalıştığı ve nasıl daha iyi çalıştırılabileceği hakkında eğitim verilir. Bant konveyörlerine ve güvenliğe Temel Girişten, uzman ve deneyimli personelinize yönelik Gelişmiş Eğitim seçeneğine kadar, Martin 70 yıllık deneyimini ve araştırmalarını ekip arkadaşlarınızla paylaşacak. Ekibinizi Martin ile eğitmemeyi göze alamazsınız!

Yerinde ve Çevrimiçi Seçeneklerimiz Hakkında Bilgi Alın

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizisağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın
Maden Endüstrisi Broşürümüzü İndirin
Tam olarak sizin uygulamanız için tasarlanmış olan ve sektörünüzdeki liderlerin güvenle kullandığı ürün ve çözümler ile maden işletmenizi iyileştirin.
Broşürü İndirin
Transfer Noktası Ürünleri Broşürümüzü İndirin
Transfer noktası ürünleri hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüzde her uygulamadaki malzemeleri tutma, kontrol altına alma ve ilerletme çözümleri yer almaktadır.
Broşürü İndirin
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91