Kömür madenciliğinin en zorlu malzeme işleme sorunlarını çözerek kârınızı artırmaya yardımcı oluruz.

Kömür madenciliği operasyonlarında malzemeleri taşımak için konveyör bantlar yoğun şekilde kullandığından, madencilik ekipmanınızın plansız duruş süreleri olmadan verimli biçimde çalışmasına güvenebilmeniz gerekir.Tamirat veya temizlik gibi beklenmeyen sorunlar yüzünden üretimi her durdurduğunuzda, kârlılık düşer.

Ve her gün yüzlerce metre boyunca binlerce ton kömürün taşındığı bir prosesin durma noktasına getirilmesi çok da zor değildir. Hizası bozulan bir konveyör sistemi transfer noktalarında ekipmana kolayca zarar verebilir veya kaçak malzemenin banttan dökülmesine neden olabilir. Malzemeler bantlara yapışabilir ve ekipmanın içine geri taşınarak temizlik için bir kapatmayı zorunlu hale getirebilir. Kaçak toz havada asılı hale gelerek sağlık ve güvenlik riskleri oluşturabilir. Bu sorunların tümü tek bir anlama gelir: kâr kaybı

Martin Engineering olarak kömür madenciliği sektörü için dayanıklı konveyör bant ekipmanları tasarlama ve üretme alanına ve ayrıca tüm konveyör sistemleri üzerinde rutin bakım ve ekipman tamiratı için uzman, profesyonel hizmetler sağlamada bir dünya lideriyiz. Buna Martin dışındaki ekipmanlar da dahildir. Hem yer altı hem yer üstü kömür madenciliği operasyonlarına odaklanır, bu operasyonları daha temiz, daha güvenli, daha verimli ve daha kârlı hale getiririz. Birçoğu kömür madenciliği sektöründe çalışmış ve sertifikalı madenciler olan mühendislerimiz ve teknisyenlerimiz yıllardır kömür madenciliği operasyonlarında sıkıntı yaratan sorunları çözme konusunda uzmandır ve öte yandan yeni zorluklara getirdikleri çözümler ile pazarda bir ilktir.

Kömür Madencilik KonveyörüÜrettiğimiz ekipmanlar konveyör bant sistemlerinizi maksimum verimlilikte tutarak dışarı çıkan malzemenin maden yüzünden hazırlama tesisine, boylere ve boylere veya yükleme sahasına mümkün olduğunca hızlı şekilde hareket etmesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.Spesifik ihtiyaçlarnıza bağlı olarak sayısız bant temizleyici ve bant destek ürünü modali ve türü arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, sattığımız tüm ürünler için profesyonel kurulum ve rutin bakım işlemlerini de sağlayabiliyoruz. Hatta yoğun uzun süreli işler için gerektiğinde kendi MSHA sertifikalı, Kubota 9700X yer altı aracımızı maden ocağı sahasına sunabilecek kadar iddialıyız.

Özel uzmanlık. Emsalsiz hizmet.

Martin 1944 yılından beri sektörde çalışmaktadır. Dökme malzemeleri hızlı, güvenli ve verimli şekilde hareket ettirmeniz yollarını araştırmak, incelemek ve mükemmeleştirmek için yetmiş yıldan uzun süredir çalışıyoruz. İşte bu nedenle binlerce uzun süreli Martin müşterisi ürünlerimize güveniyor: çünkü sıkı çalışıyorlar ve uzun süredir çalışmaya devam ediyorlar. Ürünlerimize bu müşterilerimiz kadar güven duymanızı istiyoruz.

Malzemelerin bantlarınızdan dökülmesi, ekipmanların hizasının bozulması veya arıza yapması ya da kaçak malzmelerin sorunlara neden olması ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız ve nedenini belirleyemiyorsanız, bizi arayın.Kadromuzdaki pek çok deneyimli kömür madencisi sayesinde, büyük ihtimalle aynı sorunla daha önce karşılaşmışızdır, bir çözüm üretmişizdir ve çözümü başarıyla uygulamışızdır. Bu sorunu daha önce görmemiş olsak bile, sorunun ne olduğunu ortaya çıkarmak ve çözümlemenize yardımcı olmak için gereken deneyime ve kaynaklara sahibiz. Kömür madenciliğinde on yıllara dayanan deneyimimizi işletmenizi daha kârlı hale getirmek için nasıl uygulayabileceğimizi öğrenmek için bir Martin temsilcisiyle iletişime geçin!

Kömür Üretkenliğinde Artış
  • Malzemeleri konveyör sistemleri boyunca daha verimli şekilde ilerletir ve geri taşınan malzemeyi en aza indirir
  • Bakım ve bant temizliği için duruş süresini en aza indirir
  • Konveyör bantları hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
  • Malzemelerin hareketli konveyör bantlardan dökülmesini önler
Daha Fazla Kâr
  • Madeninizdeki genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizisağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Mr. Blade® Hizmeti kapsamında ÜCRETSİZ Yerinde Teslim, ÜCRETSİZ Uç Kurulumu, ÜCRETSİZ Gerdirici ve Ana Çerçeve sunulur.

Bu Program Hakkında Daha Fazla Bilgi
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Maden Endüstrisi Broşürümüzü İndirin
Tam olarak sizin uygulamanız için tasarlanmış olan ve sektörünüzdeki liderlerin güvenle kullandığı ürün ve çözümler ile maden işletmenizi iyileştirin.
Broşürü İndirin
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91