Multi Port Hava Şoku Malzeme Akış Sorununu Ortadan Kaldırıyor
Kullanılan Ürün Türleri Hava Şoku Çözümleri , Hava Şokları
Endüstriler Çimento
Müşteri Türkiye'de bir Çimento Fabrikası

Problem

Türkiye'nin tek döner fırını ile en yüksek klinker üretim kapasitesine sahip çimento fabrikası malzeme akışında sorunlar yaşıyordu.

Türkiye'deki büyük bir çimento fabrikası günde 7.500 ton klinker üretiyordu. 2011 yılında üretimi günde 9.500 ton klinkere çıkarmak için yapılan iyileştirmelerden sonra, Türkiye'nin tek döner fırını ile en yüksek klinker üretim kapasitesine sahip çimento fabrikası haline gelmiştir. Ön ısıtıcı kulesinin altındaki döner fırın giriş rampa alanında, geçiş noktasındaki dikey hareket açısı ve malzemenin yatay hareket açısı nedeniyle malzeme akış sorunları ortaya çıktı.

Çimento fabrikası, malzeme akışı sorunlarına ilişkin daha hassas bir mühendislik çalışması için Martin Engineering ile temasa geçti.

Çözüm

Martin, malzeme akışı sorunlarını gidermek için Martin® Multi Port Hava Şokunu kurdu.

Martin, malzeme akışı sorunlarını en etkili ve verimli şekilde düzeltmek ve ayrıca alanı manuel olarak temizlemek ve bakımını yapmak zorunda kalan işçiler için riski ortadan kaldırmak için Martin® Multi Port Hava Şokunu kurdu.

Sonuç

Çimento fabrikası malzeme akışı sorununun ortadan kalktığını bildirmiştir.

Martin® Multi Port Hava Şoku, proses verimliliğini artırmak için paslanmaz çelik hortumlar aracılığıyla sekiz porta deşarj yapan tek bir hava tankı kullanır. Martin® Multi Port Hava Şoku, hareketli bileşenleri merkezde tutar, böylece servisi daha kolaydır. Çalışanlar tehlikeli koşullardan uzak kaldığı için servis daha güvenlidir

Çimento fabrikası, malzeme akışı sorununun ortadan kalktığını ve daha fazla verimlilik için Martin ile çalışmaya devam etmek istediklerini bildirdi.

Kaynaklar

PDF - Örnek Vaka İncelemesinin Yazdırılabilir Versiyonu İndir

Ek Kaynakları Görüntüle

Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91