Yayın: March 14th 2022

 

Güvenlik sadece Martin Engineering EMEAI için değil, müşterilerimiz için de 1 numaralı önceliktir. Bir konveyör kazasında bir işçinin ölümü veya yaralanması her zaman trajiktir, bu nedenle ürün tasarımındaki yaklaşımımız minimum temas ve dolayısıyla güvenlik olayları için daha az fırsat yaratmak olmuştur.

Konveyör bileşenlerine yatırım yapmak, manuel temizleme ihtiyacını azaltır ve bu nedenle yalnızca çalışanlarınızı güvende tutmakla kalmaz, aynı zamanda kârlılığınızı da olumlu yönde etkiler.

Hareket eden konveyör bantlarının etrafını manuel olarak temizlemek, gerçekleşmeyi bekleyen bir kazadır ve tarih bunun trajik sonuçlara yol açabileceğini göstermektedir. İnsanları korumak bir numaralı önceliğimizdir. 

Martin Engineering'in ürün tasarımına yaklaşımı ve toplu taşımadaki çözümlerimiz, insanların döküntüleri manuel olarak temizleme, tıkanıklıkları giderme veya havada toz bulunan yerlerde çalışma ihtiyacını en aza indirmeye yardımcı olur.

Bu nedenle, doğru konveyör bileşenlerine yatırım yapmak yalnızca daha güvenli ve daha sağlıklı bir iş gücü anlamına gelmez, aynı zamanda kârlılığa da fayda sağlar. Martin Engineering'in daha temiz, daha verimli ve daha üretken malzeme işlemeyi nasıl oluşturabileceğini öğrenin.

Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91