Yayın: February 14th 2022

4 Şubat 2022
KANITLANMIŞ BİR ÇÖZÜM! Martin Engineering'in ödüllü N2® Pozisyon İzleyici Sistemi, Birleşik Krallık'taki büyük bir kireç fabrikasından bir yıldan fazla süre boyunca alınan performans verileriyle artık kanıtlanmış bir geçmişe sahiptir.

N2® Pozisyon İzleyici Sistemimizi Singleton Birch Limited'in amiral gemisi üretim sahasındaki 43 konveyör bant temizleyicisine kurmak, sık sık verimsiz saha ziyaretleri, artan güvenlik tehlikesi temas noktaları ve bakım yönetimindeki zorluklar gibi çok sayıda 'problemli noktayı' çözüme kavuşturdu.

N2® Pozisyon İzleyici Sistemi, performansı ile talep üzerine sağlanan ayrıntılı bant temizleyici bilgileriyle bakım planlamasının basitleştirilmesine, teknisyenlerin önceliklere odaklanmasına ve gerektiğinde yedek aşınma parçaları takmasına olanak tanıyor.

Sonuç, verimlilikte çarpıcı bir artış ve saha ziyaretlerinde neredeyse %50 azalma, tehlikeli ekipmana daha az maruz kalma yoluyla güvenliği artırmak, işçilikten tasarruf sağlamak ve hızlı ve hesaplanabilir bir yatırım getirisi sunmaktır. Singleton Birch şöyle diyor: "N2® güvenli, zaman kazandıran ve kullanımı kolay akıllı bir sistemdir."

 

Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91