Boşaltma Sürecinde Vagonların Altına Tırmanma Gereksinimini Ortadan Kaldırarak İşçileri Koruyun

Martin Engineering, kömür veya çimento gibi dökme malzemelerin boşaltımında vagonlardaki riski ortadan kaldırır. Martin, özellikle malzeme akışını sürdürmek üzere partikül düzeyinde vagonun içindeki malzemeye enerji kazandırarak işçilerin vagonları bağlarken ve boşaltırken zarar görmesini engellemek üzere geliştirilmiş ürünler üretmektedir. Bu ürünler sayesinde tıkanıklıkları manuel olarak gevşetmek üzere tahliye portunun altına bir işçi gönderme ihtiyacı ortadan kalkar.

Vagon boşaltma ürünleri tahliye kapağına hızlıca ve güvenle bağlanarak, dökme malzemeyi aşağıdaki konteynerlerin içine akıtmak üzere geliştirilmiştir. Bu ürünler kaçak asılı tozun işçiler tarafından solunmasını da önler. Dahası, işçi güvenliğini artırmanın yanı sıra, bu ürünlerin kullanılması temizlik işlerinin azalması ve boşaltma sürelerinin kısalması ile sonuçlanır.

Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz bu ürünler ve tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır. Lütfen bugün bizimle iletişim kurun ve size yardımcı olalım!

Üretkenlikte Artış
  • İşverenler güvenliğe odaklandığında, çalışanlar daha mutlu ve daha üretken olur
  • Hastalık veya yaralanma nedeniyle daha az sayıda çalışma saati kaybedilir
  • Tıkanıklıkların manuel olarak giderilmesi için daha az plansız duruş süresi
Daha Güvenli İşletme
  • İşçilerin tahliye portunun altına girme gerekliliğini ortadan kaldırır
  • Konektörü vagonun altına konumlandırarak işçileri yaralanmaktan korur
  • Vagonun yanlarına çekiçle vurulmasından kaynaklanan yaralanma riskini ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Çalışanların üretkenliğinin artması gelir artışını beraberinde getirir
  • Yaralanma veya hastalanma nedeniyle çalışanların işe gidememesinin maliyetini en aza indirir
  • Yasal para cezaları riskini azaltır ve sigorta maliyetlerini düşürür

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Ürünümüzü ve Müşteri Hizmetlerimizi Risksiz Deneyin!

Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ÜCRETSİZ deneme hakkında bilgi alın ve ürünün etkinliği ve Martin Engineering teknolojisi ve hizmetleri sizin için doğru çözüme sahip olduğumuza ikna etsin!

Çözümlemeye Çalıştığınız Sorunu Bize Anlatın

Sizin sorununuzu daha önce bir yerde çözmüştük!

Her ne kadar sorununuz benzersiz ve can sıkıcı görünse de,  dünya genelinde benzer sorunları çözme konusunda 70 yılı aşkın deneyimimizleve ekibimizdeki en  deneyimli ve eğitimli kişilerle,sizi temin ederiz ki “Biz De Bu Yollardan Geçtik".* En azından sırada neyin yapılması gerektiğini ve durumunuza uyum sağlamayı bilecek kadar yakından geçtik.

Bizi Ücretsiz Test Edin! Size Bir Çözüm Önerelim
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91