Rekabetin gittikçe arttığı bir sektörde kârlı kalmanıza yardımcı olabiliriz!

Medya ve iletişim   "kağıt üzerinde mürekkepten" dijital platformlara geçmeye devam ettikçe, kağıt hamuru ve kağıt sektörü de pazar değiştirme döneminden geçmektedir.Baskı işleri düşüş yaşarken, gelişmekte olan pek çok pazarda üretim artmakta, ürün paketleme alanında kullanılan kağıda olan artan küresel talebi harekete geçirmektedir. Önümüzdeki yıllarda kağıt hijyenine ve temizlik ürünlerine yönelik talebin de artması beklenmektedir. Aynı zamanda, kağıt ürünleri artık dünyanın her yerinden ihraç edildiğinden, rekabet daha da kızışmış durumdadır.

Kağıt hamuru ve kağıt sektörünün en büyük zorluğu, ıslak ve yapışkan sulu hamurdan testere tozu veya gevşek atık kağıt gibi gevşek, kuru malzemelere kadar değişkenlik gösteren çok çeşitli dökme malzemelerin yönetilmesidir. Öncelikle, tesis yöneticilerinin kaçak malzeme ve kaçak toz sorunlarıyla başa çıkması gerekir. Hamur veya sulu hamur formundaki malzeme taşınırken konveyör bantlara kolayca yapışır ve kuyruk kasnağına geri taşınarak potansiyel olarak ekipmanın sıkışmasına veya zarar görmesine yol açar. Öte yandan, talaş veya ağaç kabuğu gibi kuru malzemeler hafiftir ve banttan dökülmeye daha yatkındır. Toz da kağıt hamuru ve kağıt tesislerinde bir sorundur, çünkü işçiler tarafından solunarak sağlık sorunlarına neden olabilir ve hatta tutuşarak ölümcül patlamalara neden olabilir.

 

 

 

Martin Engineering olarak, biz işlenmemiş ağacı, talaşı, ağaç hamurunu, sulu hamuru ve geri dönüştürülmüş atık kağıdı piyasadaki diğer tüm ürünlerden daha iyi şekilde konveyör bantların üzerinde tutan dayanıklı ekipmanlar üretiyoruz.Yapışkan, reçineli maddeler ile çalışırken ortaya çıkan geri taşınan malzeme sorunlarını ortadan kaldıran bant temizleme çözümlerimizin dayanıklılığı ve uygun maliyetiyle dünya çapında ün yapmış bir şirketiz. Ayrıca, bantlarınızı sabitleyen, kaçak malzemeyi en aza indiren ve kaçak tozu kontrol altında tutan yenilikçi transfer noktası çözümleri sağlıyoruz

Ayrıca silolar, bunkerler, şutlar ve treylerlerdeki akış sorunlarını ortadan kaldıran çok çeşitli akış yardım ve vibrasyon ürünleri sunuyoruz. İster enerji üretimi için bir yakıt kaynağı olarak ister kağıt üretim prosesini bir parçası olarak ağaç veya ağaç hamuru taşıyor olun, bunları mümkün olduğunca verimli şekilde taşımanıza yardımcı olmak için gereken uzmanlığa sahibiz.

Profesyonel mühendis ve teknisyenlerimiz iş konuşmayı severler; o halde, bizi arayın ve tesisinizin operasyonları, yaşadığınız zorluklar ve onları nasıl çözebileceğimiz hakkında sohbet edelim. Kağıt hamuru ve kağıt sektöründe faal olan birçok müşterimiz olduğundan, sorununuz her ne olursa olsun, biz onu muhtemelen görmüşüzdür. Ve eğer gördüysek, sorunu çözmüşüzdür. Çünkü bu her gün yaptığımız şey!

Üretkenlikte Artış
  • Malzemeleri konveyör sistemleri boyunca daha verimli şekilde ilerletir ve geri taşınan malzemeyi en aza indirir
  • Bakım ve bant temizliği için duruş süresini en aza indirir
  • Konveyör bantları temiz tutarak döküntü ve toz problemlerini azaltır
Daha Güvenli İşletme
  • Malzemelerin hareketli konveyör bantlardan dökülmesini önler
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Tesisinizin genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Martin® Sonsuza Dek Bant Sıyırıcı Garantisi

Bant temizleyicilerimizin performansından o kadar eminiz ki mevcut orijinal Martin® yedek uç müşterilerine özel bir teklif olarak sektörün ilk Sonsuza Dek Bant Temizleyici Garantisini gururla sunuyoruz. Bizim ürettiğimiz ya da başka bir şirketin ürettiği tüm bant temizleyici düzenekleri için gerektiğinde yedek Martin® gerdiricilerini sunacağız . Maksimum performans sunmaya yardımcı olan ve bant temizleyici sisteminizin ilk günkü gibi çalışmasını sağlayan ÜCRETSİZ uç montajı, gerdirme ve donanım yükseltmeleri dâhil bir bakım ilişkimiz olduğu sürece, tüm bunları HER ZAMAN tamamen ücretsiz olarak sunacağız .

Garantilerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Bant Sıyırıcı Sorunları
Primer Sıyırıcınızla sorun yaşıyorsanız, yaygın sorunlar ve çözüm yollarının ele alındığı Primer Sıyırıcı Uç Sorun Giderme Kılavuzumuza göz atın.
Kılavuzu İnceleyin
Bant Temizleyici Broşürümüzü İndirin
Bant temizleme çözümleri hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüz tüm uygulamalar için geri taşınan malzeme giderme çözümleri içermektedir.
Broşürü İndirin
Toz Yönetimi Broşürümüzü İndirin
Toz yönetimi hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüzde her uygulamadaki toz tutma, bastırma ve filtreleme çözümleri yer almaktadır.
Broşürü İndirin
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91