Boylerinizin ısrarcı kömür iştahına ayak uydurun!

Yüz binlerce eve ve işletmeye enerji temin ediyorsanız, ürününüze olan talep dur durak bilmez. Aynı şekilde boylerinizin de kömür talebi bitmez. Bu nedenle, konveyör ekipmanınızın hatasız bir şekilde boylerinizi desteklemezi gerekir. Ve kömür yakıtlı enerji santrali her gün binlerce ton kömür - ayrıca emisyonları kontrol altına almak için kullanılan kireç taşı - tüketebildiğinden konveyör sistemlerinizin sürekli çalışır durumda kalabilmesi şarttır.

Kömür söz konusu olduğunda, taşıma sırasında malzemeyi kontrol altında tutabilecek bir sisteminiz yoktur, her yere girer. Kömür tozu bulutları havada asılı hale gelir. Bazı kömür döküntüleri, özellikle transfer noktaları olmak üzere konveyör banttan dökülür ve şutlar, borular, depolar ve siloların duvarlarına kolayca yapışarak malzeme akış sorunlarına neden olur. Bu problemler  işçiler için ciddi güvenlik ve sağlık risklerine yol açabilir ve zaman içinde ekipmanlarınıza zarar verebilir. Ayrıca, kömür tozu havada asılı hale geldiğinde, sonuçta zemin üzerinde ve ekipmanlarınız üzerinde birikebilir. Veya işçileriniz tarafından solunabilir ve sağlık sorunlarına neden olabilir veya hatta tutuşarak ölümcül patlamalara neden olabilir.

Martin Engineering olarak, maden ocağından boylere kadar ve uygulamada bu ikisi arasındaki her noktada kömürle çalışma konusunda 70 yılı aşkın deneyime sahibiz.Dünyanın dört bir yanında, bantları temiz tutarak, hiza bozulmasını önleyerek ve kaçak tozu kontrol altında tutarak konveyör bantlarının daha iyi çalışmasını sağlamak için ürünlerimizi kurmuş olan kömür yakıtlı enerji santralleri bulabilirsiniz.

Sözün özü şudur: Vagon veya mavnadaki kömürü silolar ve kırıcılar yoluyla boylere kadar taşıyan konveyör sistemleri, birlikte hassas biçimde çalışması gereken birçok hareketli parçalara sahip karmaşık ekipmanlardır. Bandın hizası, özellikle transfer noktalarında çok az dahi bozulduğunda, kaçak malzeme dökülür ve kömür tozu alanı doldurmaya başlar. Martin ürünleri konveyör sistemlerinizi daha temiz, daha güvenli ve daha üretken halde tutmak üzere geliştirilmiştir.  

Sektördeki En İyi Garanti = Sizin için Sıfır Risk!

1944 yılından beri, Martin kömür yakıtlı enerji santrallerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır ve dökme malzemelerin taşınması söz konusu olduğunda global en iyi uygulamaların tam anlamıyla "kitabını yazmıştır". Bu, eğitim ve kitaplardan oluşan Foundations™ serisidir. Bugün, binlerce müşterimize var ve bunların birçoğu sıkı çalışmak ve uzun süre çalışmaya devam etmek için ürünlerimize güvenen enerji santralleridir. Sizin de kullandığınız ekipmana aynı yüksek düzeyde güvenmenizi istediğimizden, ekipmanımızın arkasında duruyoruz.

Bu nedenle, çok fazla konveyör ekipmanı arızası, çok fazla kaçak toz olayı yaşıyorsanız veya sadece ekipmanınız olması gerektiği gibi çalışmıyorsa, bizi arayın. Sektördeki 70 yılı aşkın deneyimimize güvenerek, problem büyük ihtimalle bizim daha önce ilgilendiğimiz… ve çözdüğümüz bir şeydir! Mühendislerimiz ve teknisyenlerimiz sektörün en iyileridir ve işletmenizi geliştirmenize yardımcı olmayı amaç edinmiştir; bu nedenle bugün bir Martin temsilcisiyle iletişime geçin.

Tesis Üretkenliğinde Artış
  • Malzemeleri konveyör sistemleri boyunca daha verimli şekilde ilerletir ve geri taşınan malzemeyi en aza indirir
  • Bakım ve temizlik için duruş süresini en aza indirir
  • Konveyör bantları hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
  • Malzemelerin hareketli konveyörlerden dökülmesini önler
Daha Fazla Kâr
  • Madeninizdeki genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizisağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Enerji Santrali Broşürümüzü İndirin
Tam olarak sizin uygulamanız için tasarlanmış olan ve sektörünüzdeki liderlerin güvenle kullandığı ürün ve çözümler ile enerji santralinizin operasyonlarını iyileştirin.
Broşürü İndirin
Bant Sıyırıcı Sorunları
Primer Sıyırıcınızla sorun yaşıyorsanız, yaygın sorunlar ve çözüm yollarının ele alındığı Primer Sıyırıcı Uç Sorun Giderme Kılavuzumuza göz atın.
Kılavuzu İnceleyin
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91