Plansız duraklamaları ortadan kaldırarak dökümhane tesisinizde üretkenliğinizi ve kârlarınınız artırın.

 

Global ekonomide, metal ve metal ürünleri pazarına yön veren şey dünya çapındaki üretim talebidir. Metal parçaları - veya bunları yapmak için kullanılan ham maddeler - üretme işindeyseniz, hem müşterileriniz hem rakipleriniz dünyanın herhangi bir yerinden gelebilir. Bu nedenle, ister işlenmemiş cevheri vagondan kırıcıya ve oradan ocağa taşıyor olun, ister sadece döküm kalıplarının yapımında kullanılan kumu taşıyor olun, malzemelerinizi prosesiniz içinde verimli şekilde hareket ettirmek zorundasınızdır.

Bunlar istasyondan istasyona ilerleyen doğrusal prosesler olduğundan, küçük ve görünürde izole olan bir sorun tüm dökümhane tesisini durma noktasına getirebilir. Örneğin, geri taşınan malzeme konveyör bandın altında biriktiğinde veya bir transfer noktasından zemine döküldüğünde, proses temizlik için kapatılır. Bantlardan birinin kabul edilebilir tolerans paylarının ötesinde titremeye ve tesisin tozla dolmaya başlaması durumunda, bu hem bir sağlık hem de güvenlik sorunudur ve tesisiniz bakım ve temizlik için durur. Ve tesis durduğunda, gelirler ve kârlar da durur.

Martin Engineering olarak, izabeler ve dökümhaneler için endüstriyel vibratörler üretmeye 70 yıldan daha uzun bir süre önce başladık. Profesyonel teknisyen ve mühendislerimiz dökümhane tesisindeki operasyonları değerlendirmede ve sorunları çözmede uzmandır. Konveyör sistemlerinin sorunsuz, verimli ve güvenli şekilde, sıfır veya minimal plansız bakım ile çalışmaya devam etmesini sağlamak üzere tasarlanmış sağlam, dayanıklı ürünler üretiyoruz. Ham maddenin gemiden veya vagondan boşaltıldığı noktadan itibaren, ürünlerimiz cevher parçalarını kâra dönüştürmek için gereken kırıcıları, boylerleri ve redüksiyon hücrelerini birbirine bağlayan karmaşık konveyör sistemlerinin verimliliğini maksimuma çıkarmanıza yardım eder.

Dökümhanelerde, en büyük endişelerinizden biri kalıpları yapmak için gereken tüm kumu yönetmektir ve kum nem bıraktığından, bantların temiz tutulması zor olabilmektedir ve dolayısıyla geri taşınan malzeme yaygın bir sorundur. Ayrıca, pek çok dökümhane dar alanlarda işletildiğinden, konveyör bant sistemlerinize ekipman eklemek zorlaşmaktadır. Neyse ki, küçük alanlara sığabilen ve öte yandan bantlardaki kurumu baş tamburda tam olarak temizleyen çok çeşitli bant sıyırıcılar sunuyoruz. Böylece geri taşınan malzeme sorunu ortadan kaldırılır ve kaçak malzeme birikimleri önlenerek temizlik için gereken masraflar azaltılır.

 

Ayrıca, kalıp çıkarma prosesi sırasında kumu sıkıştırarak kaliteyi korumanıza yardımcı olan endüstriyel vibratörler de üretiyoruz. Vibrasyon ayrıca dökümleri kalıplardan güvenle çıkarır ve ürünlere zarar vermeden kumu silkerek döker. Transfer noktası ürünlerimiz banttan dökülen kaçak malzeme miktarını en aza indirecek şekilde geliştirilmiştir. Ayrıca, kaçak malzeme ve asılı tozu en aza indirerek işçilerin yaralanma veya hastalanma riskini de ortadan kaldırabilirsiniz.

İşimizin çoğunun uzun süredir bizimlee birlikte çalışan müşterilerden geldiğini söylemekten gurur duyuyoruz. Müşterilerimiz, her seferinde işleri için doğru çözümü sağlayacağımıza %100 güven duymaktadır. Bununla birlikte, bir Martin ürününü ilk kez almayı düşünüyorsanız, satın almadan önce mevcut müşterilerimizin sahip olduğu aynı güven düzeyine sahip olmanızı istiyoruz.

Profesyonel mühendis ve teknisyenlerimiz iş konuşmayı severler; o halde, bizi arayın ve tesisinizin operasyonları, yaşadığınız zorluklar ve onları nasıl çözebileceğimizin üzerinde konuşalım. Çelik üretiminde faal olan birçok müşterimiz olduğundan, spesifik sorununuz her ne olursa olsun, biz onu muhtemelen görmüşüzdür. Ve eğer gördüysek, sorunu çözmüşüzdür. Çünkü bu her gün yaptığımız şeydir!

Üretkenlikte Artış
  • Konveyör bant bakımı ve temizlik için duruş süresini en aza indirir
  • Malzemeleri konveyör sistemleri boyunca daha verimli şekilde ilerletir
  • Konveyör bantları hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Malzemelerin hareketli konveyörlerden dökülmesini önler
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • İşçileri uç değerlerdeki sıcaklıklardan ve hareketli ekipmanlardan korur
Daha Fazla Kâr
  • Genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Yedek Uçlarımız Pazardaki TÜM Uçlar arasında Sahip Olma Maliyeti En Düşük Olandır

Bant temizleyicileriniz için yedek uçlara ihtiyaç duyduğunuzda, fiyatı rekabetçi olan ve pek çok garantiyle desteklenen, sektördeki en uzun ömürlü, en etkili temizleyicilerden daha azıyla yetinesiniz?

Karşılaştırmak İçin İhtiyacınız Olan Kanıtı Burada Bulacaksınız

Ürünümüzü ve Müşteri Hizmetlerimizi Risksiz Deneyin!

Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ÜCRETSİZ deneme hakkında bilgi alın ve ürünün etkinliği ve Martin Engineering teknolojisi ve hizmetleri sizin için doğru çözüme sahip olduğumuza ikna etsin!

Çözümlemeye Çalıştığınız Sorunu Bize Anlatın
Güvenlik Broşürümüzü İndirin
Tesisinizde güvenliği artırmak mı istiyorsunuz? Broşürümüzde yaygın tehlikeler, çözümler ve tesis güvenliğini geliştirmeye yönelik ürünler tanıtılmaktadır.
Broşürü İndirin
Titreşim Çözümleri Broşürümüzü İndirin
Endüstriyel vibratörler hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüzde her uygulama için vibrasyon ürünleri ve çözümleri yer almaktadır.
Broşürü İndirin
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91