Malzemelerin baştan sona kadar verimli şekilde ilerlemesini sağlayın!

Martin Engineering olarak bizler üretim sürecinizi mümkün olan en az plansız duruş süresiyle sürdürmenizi sağlayarak kârınızı artırmayı kendimize görev biliyoruz. Hava şoklarımız ekipmanınıza zarar vermeden proses kaplarındaki dar boğazları ve birikintileri parçalayan süreli sıkıştırılmış hava patlamaları üretir. Ayrıca tüm hava şoklarının çıkarılmasına gerek kalmadan, temizlik veya değişim için dışarıdan kolayca çıkarılabilen yenilikçi nozullar ve ayrıca yüksek kaliteli valf düzenekleri ve elektronik kontroller sunuyoruz.

Hava şoklarına ek olarak, özellikle küçük partikül boyutlarına sahip dökme malzemeleri veya damperli kamyon kasası gibi, ekipmanın kalıcı olarak monte edilemeyeceği durumların söz konusu olduğu çok çeşitli uygulamalarda etkili olan endüstriyel vibratör üretiminde de bir dünya lideriyiz.

Malzeme akışını kısıtlayan tıkanıklık ve birikimler ortadan kaldırıldığında, operasyonunuz daha fazla malzemeyi daha hızlı şekilde işleyebilir ve bunun sonucunda aşağıdakiler gibi birçok olumlu sonuç elde edilir:

  • Daha Fazla Kâr - Malzeme akışının en yüksek verimlilik ve maksimum iş hacmiyle sürdürülmesi, gelirleri ve kârı artırır.
  • Verimlilikte artış - Tıkanıklık ve birikimlerin ortadan kaldırılması, önemli iş gücü veya enerji maliyeti getirmeden iş hacmini kayda değer ölçüde iyileştirir.
  • Daha güvenli çalışma koşulları - Artık işçilerin blokajları manuel olarak gidermek için konteynerlerin içinde veya boşaltma portlarının altına tırmanmalarına gerek yoktur.
  • Ekipmanlar üzerinde daha az aşınma ve yıpranma - Dökme malzemelerin manuel olarak temizlenmesi ve tıkanıklıkların açılması, zaman içinde ekipmana zarar veren aletler gerektirirken, hava şokları sadece zararsız hava patlamaları kullanır.
  • Duruş süresinde azalma - Hava şoku zamanlanmış aralıklarla uygulandığından, baştan itibaren malzemenin birikme şansı yoktur, dolayısıyla tıkanıklıkları açmak için sürecin durdurulmasına gerek yoktur.

Akış Yardımcıları Çözümleri İçin Endüstri Uygulamaları

Üretkenlikte Artış
  • Malzeme serbestçe hareket ettiğinde, daha fazla ürün taşıyabilir ve daha fazla kâr elde edebilirsiniz.
  • Malzeme akışındaki tıkanıklıklarını gidermek için harcanan süreyi kısaltır
  • Gereksiz bakım ve temizlik için plansız duruş süresini ortadan kaldırır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Tıkanıklıkları giderme ihtiyacından kaynaklanan güvenlik tehlikelerini azaltır
  • Hava şoku nozulları gibi ekipmanların servisi konteynerin dışından yapılır
Daha Fazla Kâr
  • Optimize üretim yoluyla gelirleri artırır
  • Bakım ve temizlik masraflarını düşürür
  • Kârsız geçen duruş süresini ortadan kaldırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Hava Şokları - Şimdi Hazırlayın, Daha Sonra Tasarruf Edin

Yakın zamanda hava şoku nozullarını monte etmeniz gerekeceğini biliyorsanız, yeni flanşlar monte ederek planlı duruş süresinden yararlanın.  Monte edilmelerinden sonra siz yeni ekipmana yükseltmeye hazır olana kadar bunlar kolaylıkla contalanabilir. Ayrıca, flanşları ve montaj kitini ücretsiz olarak biz sağlayacağız.

Ücretsiz Kurulum Kitlerinizi Şimdi Alın

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizisağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91