Daha İyi Temizlik Sağlayan, Daha Uzun Ömürlü Daha Düşük Maliyetli Bant Sıyırıcılar

Bant SıyırıcılarıYüksek performanslı bant sıyırıcılar, bantları temiz tutarak malzemelerin geri taşınmasını ortadan kaldırır ve konveyör sistemlerini daha güvenli ve daha üretken hale getirir. Martin Engineering olarak, sektör veya malzeme türünden bağımsız olarak tüm bant büyüklükleri ve hızlarıyla çalışan bant sıyırıcılar sunuyoruz. Ayrıca, tahrik (baş) tambur çevresinde minimal alanın bulunduğu konveyör sistemleri gibi en zorlu ve benzersiz ortamlarda çalışan bant sıyırıcılar sunuyoruz.

Özel bant sıyırıcılarımız arasında, konveyör bant yıkama sistemleri, fırçalı bant sıyırıcılar, gıda sınıfı bant sıyırıcılar, sulu sıyırıcılar ve yüksek sıcaklığa dayanıklı sıyırıcılar, yer alır. Bu sistemlerin tamamı, zorlu koşullarda ve olağan dışı malzemelerle kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Bantları temiz tutmak sadece bir temizlik meselesi değildir. Yüksek kaliteli Martin® Bant Sıyırıcıların kurulması şu faydaları sağlayarak verimliliği kayda değer ölçüde artırır.

  • Kârlılıkta artış - Malzemenin geri taşınmasının ortadan kaldırılması kaçak malzemeyi azaltır ve gereksiz temizlik ve bakım maliyetini en aza indirir.
  • Malzeme kaybında azalma - Bantları tahrik (baş) tamburunda temizleyen bant sıyıcılar malzemelerin geri taşınmasını ortadan kaldırır ve dökme malzemelerin transfer noktaları üzerinden veya konteynerlerin içine, doğru yönde hareket etmesini sağlar.
  • Daha uzun ömürlü konveyör ekipmanı - Bandın altında geriye taşınan malzeme genelde konveyör sisteminin içinde son bulur ve bantların kaymasına ve yıpranmasına neden olurken rulo ve tamburlara zarar verebilir.
  • Daha düşük enerji masrafları - Malzeme banda tahrik (baş) tamburunun ilerisinde yapışırsa, banda yapışan malzemenin ek ağırlığı ekipmanın çalışmasını zorlaştıracağından daha fazla enerji tüketimine neden olur.
  • Daha güvenli çalışma ortamı - Kaçak malzeme bandın altında biriktiğinde, işçiler dağınıklığın içinden yürümeye çalışırken kolayca kayıp düşebilir. Dahası, kontrolsüz toz solunduğunda sağlık problemlerine neden olabilir ve tutuşarak ölümcül patlamalara yol açabilir.
  • Toz sorunlarında azalma - Kaçak toz, sıklıkla dönüş yolculuğunda bandın altına düşen malzemenin bir yan ürünüdür.

Bant Sıyırıcılar için Endüstri Uygulamaları

Üretkenlikte Artış
  • Kaçak malzemeyi temizlemek için harcanan zamanı azaltır
  • Plansız ekipman bakımı için duruş süresini ortadan kaldırır
  • Kayıp malzemeyi en aza indirir
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Bantların çevresinde kayma-düşme kazalarının riskini azaltır
  • İşçilerin maruz kaldığı solunabilir toz miktarını en aza indirir
  • Toz patlama riskini ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Optimize üretim yoluyla gelirleri artırır
  • Bakım ve bant temizleme masraflarını düşürür
  • Verimsizlikten kaynaklanan enerji tüketimi için daha az harcama yapılır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Bant Sıyırıcı Sorunları
Primer Sıyırıcınızla sorun yaşıyorsanız, yaygın sorunlar ve çözüm yollarının ele alındığı Primer Sıyırıcı Uç Sorun Giderme Kılavuzumuza göz atın.
Kılavuzu İnceleyin
CleanScrape® Temizleyici için bir Fiyat Teklifi Alın
Sektörün en çok satılan bant temizleme çözümüyle ilgilenir misiniz? Biz yardımcı olabiliriz! Tam olarak kendi teknik durumunuza uygun fiyat teklifi alın.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91