Hava Şoklarını Kaldırmadan Nozulları Kolayca Değiştirin ve Bunu Yaparken Refrakterinize Zarar Vermeyin!

SMART™ Serisi Nozul ve yenilikçi tasarımı, en uygun malzeme akışına ulaşmak için hava şoklarını, bunların bakımının genellikle yol açtığı sorunlar olmadan kullanmayı mümkün kılar.

Yeniden Tasarlandı, Yeniden Üretildi!

  • Yenilikçi hava şoku konumlandırma - Y şekilli nozul tertibatı, hava şokunun ve nozulun bağımsız olarak monte edilmesini sağlar. Böylece hava şoku kaldırılmadan nozula erişilebilir.
  • En uygun malzeme akışı - Jet nozul başlığı, geniş bir temizleme alanında malzemeyi gevşetip daha fazla malzemenin kümelenmesini veya iç duvarlara yapışmasını önler.
  • Maliyetten tasarruf - Nozul, refraktere zarar vermeden harika performans sunar. Ayrıca, işlemler durdurulmadan denetlenebilir veya değiştirilebilir.
  • Kolay değişim - Nozul tertibatına özel sabit montajlı flanş sayesinde değişim, bakım ve temizleme kolaylaşır.
  • Hareketli tasarım - 360° nozul başlığı, malzeme akışına yalnızca ateşleme yaparken uzanıp başlığı yineleyen aşınmadan ve aşırı ısıdan korur.

Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz bu ürünler ve tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır. Lütfen bugün bizimle iletişim kurun ve size yardımcı olalım!

Hava Şokları - Şimdi Hazırlayın, Daha Sonra Tasarruf Edin

Yakın zamanda hava şoku nozullarını monte etmeniz gerekeceğini biliyorsanız, yeni flanşlar monte ederek planlı duruş süresinden yararlanın.  Monte edilmelerinden sonra siz yeni ekipmana yükseltmeye hazır olana kadar bunlar kolaylıkla contalanabilir. Ayrıca, flanşları ve montaj kitini ücretsiz olarak biz sağlayacağız.

Ücretsiz Kurulum Kitlerinizi Şimdi Alın
Mevcut Modeller

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91