COVID 19

Yayın: March 23rd 2020

Değerli Müşterilerimizin Dikkatine,

Koronavirüs salgını sonrasında, benzeri görülmemiş bu süreçte sizi desteklemeye devam etmemizi sağlamak için attığımız adımları sizinle paylaşmak istiyoruz.

Önceliğimiz meslektaşlarımızın, topluluklarının, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın sağlığıdır.

Hükümet ve sağlık otoritesi rehberliği doğrultusunda, Martin Engineering çalışanlarının ve iş ortaklarımızın sağlığını korumak ve COVID-19'un yayılmasını önlemek için bir dizi önemli tedbirler aldık.

Alternatif iletişim yöntemleri ve sağlıklı çalışma uygulamaları ile işimizi güvenle yürütmeye devam edebilmemiz için adımlar attık.

Sağlam bir tedarik zincirimiz var ve size her zaman olduğu gibi en kaliteli Martin Engineering ürünlerini sunmaya devam edebileceğimizden eminiz.

Durum ilerledikçe, her ülkedeki hükümet rehberliği ve sağlık otoritelerinin talimat, çözüm ve önerilerine uyum sağlamak için planlarımızı gözden geçiriyor ve düzenli olarak gelişmelere karşı şirket işleyişimizi uyarlıyoruz.

Güvenli ve sağlıklı bir şekilde birlikte çalışmaya devam etmemizi sağlayacak özel sorularınız, önerileriniz veya bilgileriniz varsa bizimle info@martin-eng.com.tr adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 


Martin Engineering                

İlker Tan

Genel Müdür

Kaynaklar

COVID 19 Communication İndir

Ek Kaynakları Görüntüle

Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91