İşçilerinizi Konveyör Sistemleriyle Çalışmanın Potansiyel Tehlikelerinden Koruyun

Martin Engineering işçileri sıkışma, kıstırma noktalarından ve bant ile temastan kaynaklanan yanık ve aşınmalardan koruyan ürünler dâhil olmak üzere konveyör bantlarının işçiler için güvenli olmasını sağlamada sektör lideri olan ürünler üretmektedir . Martin ayrıca işçileri kaçak tozun tehlikelerine karşı korumada dünya lideridir. Bu tehlikeler arasında tozun tutuşarak bir patlamaya neden olma veya solunarak kronik hastalık veya rahatsızlıklara yol açma riski dâhildir.

Ayrıca, işçileri baş seviyesinin üzerinde hareket eden konveyörlerde malzeme dökülmesinden kaynaklanan yaralanmalardan koruyan ürünler ve ekipman içindeki alanların bakım ve temizlik işlemlerini güvenli hale getiren gözlem pencereleri sunuyoruz.

Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz bu ürün ve tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır. Lütfen bugün bizimle iletişim kurun ve size yardımcı olalım!

Üretkenlikte Artış
  • İşverenler güvenliğe odaklandığında, çalışanlar daha mutlu ve daha üretken olur.
  • Hastalık veya yaralanma nedeniyle daha az sayıda çalışma saati kaybedilir
  • Güvensiz çalışma koşullarını düzeltmek için daha az plansız duruş süresi gerçekleşir
Daha Güvenli İşletme
  • İşçileri konveyör sisteminin pek çok hareketli parçasından korur
  • Tozun havada asılı hale gelerek sağlık ve güvenlik tehlikesi oluşturmasını engeller
  • Gevşek malzemelerin bantlardan dökülerek aşağıdaki işçilerin üzerine gelmesini önler
Daha Fazla Kâr
  • Çalışanların üretkenliğinin artması gelir artışını beraberinde getirir
  • Yaralanma veya hastalanma nedeniyle çalışanların işe gidememesinin maliyetini en aza indirir
  • Yasal para cezaları riskini azaltır ve sigorta maliyetlerini düşürür
Mevcut Modeller

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Personelinizi Daha İyi Bant Konveyör Performansı ve Güvenliği İçin Eğitim

Foundations  Eğitim atölyelerinde tesisteki işletme ve bakım personelinize ve mühendislerinize, konveyör bantların nasıl çalıştığı ve nasıl daha iyi çalıştırılabileceği hakkında eğitim verilir. Bant konveyörlerine ve güvenliğe Temel Girişten, uzman ve deneyimli personelinize yönelik Gelişmiş Eğitim seçeneğine kadar, Martin 70 yıllık deneyimini ve araştırmalarını ekip arkadaşlarınızla paylaşacak. Ekibinizi Martin ile eğitmemeyi göze alamazsınız!

Yerinde ve Çevrimiçi Seçeneklerimiz Hakkında Bilgi Alın

Sizin sorununuzu daha önce bir yerde çözmüştük!

Her ne kadar sorununuz benzersiz ve can sıkıcı görünse de,  dünya genelinde benzer sorunları çözme konusunda 70 yılı aşkın deneyimimizleve ekibimizdeki en  deneyimli ve eğitimli kişilerle,sizi temin ederiz ki “Biz De Bu Yollardan Geçtik".* En azından sırada neyin yapılması gerektiğini ve durumunuza uyum sağlamayı bilecek kadar yakından geçtik.

Bizi Ücretsiz Test Edin! Size Bir Çözüm Önerelim
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91