Verimlilik: Kârlarınızın kök salmasını ve büyümesini sağlayan

Dünya genelinde gübreye olan talep karmaşık bir dizi faktöre bağlı olarak yükselir ve düşer.Tarımın yön verdiği bu sektör, küresel ekonomik trendler, döviz kurları, enerji masrafları ve hatta hava durumunun seyrine bağlı olarak sıklıkla değişim gösterir. Genel anlamda, güçlenen dünya ekonomisine ve büyüyen nüfuslara bağlı olarak ve ayrıca mısır gibi bazı mahsullerin enerji kaynağı olarak kullanılması sayesinde talebin kısa vadede artacağı öngörülmektedir.

Bununla birlikte, aynı zamanda dünyanın en büyük ihracatçıları arasında ABD, Kanada, Çin, Hindistan, Brezilya, Trinidad ve Tobago, Rusya ve Beyaz Rusya ile güçlü bir küresel rekabet söz konusudur. Gübre üretimi güçlü ancak rekabete dayalı bir iş alanı olduğundan, piyasada yer edinmek ve kârlılığı sürdürmek için maliyetleri en aza indirirken talebin hızlı temposuna ayak uydurmanız gerekir. Bunun anlamı az olandan çok olanı elde etmek, bir başka deyişle verimliliktir. 

Gübre üretimi karmaşık bir operasyondur, bunun ana nedeni üç temel bileşen olan azot, fosfor ve potasın çok farklı şekilde işlenmesidir. Ancak, nihayetinde bu üçü işlenerek tanecik formuna sokulur ve konveyör bantlar tarafından, kaplamaların uygulandığı, ürünün karıştırıldığı ve sevkiyat için ambalajlandığı bir prosesten geçirilir. Malzemeler konveyör banttan döküldüğünde, kuyruk kasnağını geçtikten sonra banda yapıştığında veya tehlikeli kaçak toz ürettiğinde, pahalı plansız temizlik ve bakım için operasyonların durdurulması gerekir

Sorunları çözmek ve verimliliğini artırmak bizim misyonumuzdur!

Martin Engineering olarak dünya genelindeki üretici müşterilerimiz için dayanıklı konveyör bant ekipmanı tasarlar ve üretiriz. Gübre tesislerinde kullanılanlar gibi karmaşık konveyör sistemleriyle çalışma ve prosesi daha verimli ve daha kârlı hale getiren çözümler sağlama konusunda geniş kapsamlı deneyime sahibiz. Deneyimli mühendis ve teknisyenlerimiz gübre tesisi yöneticilerini geceleri ayakta tutan, bantta geri taşınan malzeme, döküntü, kaçak toz ve akışı engelleyen birikimler gibi sorunları çözme konusunda özel uzmanlığa sahiptir.

Martin olarak, bantları baş kasnağında temizlemek ve toz sorunlarını en aza indirmek için piyasadaki en etkili ve dayanıklı ürünleri sunarız. Ayrıca, endüstriyel vibratörler ve hava toplarıyla transfer noktalarını daha verimli hale getiren ve malzemelerin prosesiniz içinde serbestçe akmasını ilerlemesini sağlayan ürünler sunarız.

O halde, malzemeyi bant üzerinde tutmakta veya işleri yavaşlatan tıkanıklıkları önlemekte zorlanıyorsanız, size iyi bir haberimiz var: Sorun büyük ihtimalle bizim daha önce gördüğümüz ve bir çözüm getirdiğimiz bir şeydir. Öyleyse, telefonu kaldırın ve bizi arayın. İşletmeniz, karşılaştığınız zorluklar ve durumu çözmek için daha önce denediğiniz şeyler hakkında bilgi almayı çok isteriz. Ardından, size etkili bir çözüm sağlamak üzere işe koyuluruz.

Üretkenlikte Artış
  • Malzemeleri konveyör sistemleri boyunca daha verimli şekilde ilerletir ve geri taşınan malzemeyi en aza indirir
  • Bakım ve bant temizliği için duruş süresini en aza indirir
  • Konveyör bantları hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli İşletme
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
  • Malzemelerin hareketli konveyörlerden dökülmesini önler
Daha Fazla Kâr
  • Tesisinizin genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Yedek Uçlarımız Pazardaki TÜM Uçlar arasında Sahip Olma Maliyeti En Düşük Olandır

Bant temizleyicileriniz için yedek uçlara ihtiyaç duyduğunuzda, fiyatı rekabetçi olan ve pek çok garantiyle desteklenen, sektördeki en uzun ömürlü, en etkili temizleyicilerden daha azıyla yetinesiniz?

Karşılaştırmak İçin İhtiyacınız Olan Kanıtı Burada Bulacaksınız
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
ÜCRETSİZ BİR Toz Kontrol İncelemesi Yaptırın
Kaçak malzeme analizinde transfer noktaları boyunca toz ve döküntü ölçümü yapılır. Teknisyenlerimiz tesisinizdeki tozun kontrol altına alınması için tavsiyeler sunar.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91