Konveyörler ve transfer noktası çözümleriyle küresel rekabetin üstesinden gelin ve kârlı kalmaya devam edin!

Uluslararası ticaret yüzyıllardır küresel ekonominin bir parçası iken, teknoloji daha verimli ve daha gelişmiş hale geldikçe, ithalat ve ihracat hızla büyümüştür.Günümüz ekonomisinde, okyanuslar, ırmaklar ve göller dahil olmak üzere deniz taşımacılığına uygun sulara stratejik olarak konumlandırılmış yüksek verimliliğe sahip endüstriyel limanlar hiç olmadığı kadar önem taşımaktadır. Kârlılığın maksimuma çıkarılması için, ürünlerin gemiler veya mavnalar ve vagonlar arasında süratle hareket ettirilmesi gerekir. Bunun için, büyük konteynerlerden dökme malzemelere kadar her şeyi içine alan çeşitli ürünleri kimi zaman iki kilometreyi bulan uzun mesafeler boyunca taşıyabilecek kapasiteye sahip konveyör bantlar ve transfer noktalarından oluşan son derece karmaşık, hassas bir sistem gerekir. 

Yoğun bir yükleme limanında, ister bağımsız olarak işletilen bir tesis ister bir madencilik veya işleme tesisinin sahip olduğu bir tesis olsun, verimsiz şekilde çalışan veya arıza yapan ekipmanlar sayısız soruna neden olur. Konveyörden dökülen kurtarılamaz ve akışa geri sokulamazsa, bu ürün sonsuza dek kaybedilmiştir ve ürün kaybı eşittir kâr kaybı. Doğru çalışmayan veya sadece iyi tasarlanmamış bir ekipman da verimliliğin önündeki bir engeldir, dolayısıyla gemi iskelede gerekenden daha uzun süre kalır ve yükleme-boşaltma sürelerinizi uzatır. İşçiler sürekli olarak kaçak malzemeyi temizlemek zorunda kaldığında işçi güvenliği de bir endişe kaynağıdır

Martin Engineering ürünleri,  konveyör bantların uzun mesafeler boyunca temiz ve güvenli şekilde çalışmasını sağlayacak ve transfer ve boşaltma noktalarının verimliliğini optimum düzeye çıkaracak şekilde tasarlanır ve üretilir.Ürünlerinizin konveyör üzerinde verimli şekilde, banttan dökülmeden veya şutlar ve bunkerler içindeki darboğazların içinde birikmeden ilerlemesini sağlayarak temizlik ve bakım işleri için beklenmeyen kapatmaları önlemenize yardımcı olabiliriz. Endüstriyel limanların çoğu su üzerinde olduğundan, dökme malzemelerin kontrol altına alınması çevresel açıdan hassas alanların dışında tutar ve işletmenizi yasal uygunluk içinde tutar.

Liman ve terminaller ile çalışma konusunda geniş kapsamlı deneyime sahip olduğumuzdan, karşılaştığınız zorluk her ne olursa olsun, profesyonel mühendis ve teknisyenlerimiz büyük ihtimalle, sorunu daha önce görmüş, bir çözüm üretmiş ve işe yaradığından emin olmak için test etmiştir! Eğer hiç görmediğimiz bir sorununuz varsa, biz yeni mücadeleleri severiz! On yıllara dayanan deneyimimizi bugün sorunlarınızın çözümüne nasıl uygulayabileceğimizi öğrenmek için bir Martin temsilcisiyle iletişime geçin!

Üretkenlikte Artış
  • Malzemeleri konveyör bant sistemleri boyunca daha verimli şekilde ilerletir ve dar boğazları en aza indirir
  • Bakım ve temizlik için duruş süresini en aza indirir
  • Konveyör bantları temiz tutarak döküntü ve toz problemlerini azaltır
Daha Güvenli İşletme
  • Malzemelerin hareketli konveyörlerden dökülmesini önler
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Tesisinizin genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün yükleme ve boşaltma işlemlerini hızlandırır
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Limancılık Sektörü Broşürümüzü İndirin
Tam olarak sizin uygulamanız için tasarlanmış olan ve sektörünüzdeki liderlerin güvenle kullandığı ürün ve çözümler ile limancılık operasyonlarınızı iyileştirin.
Broşürü İndirin
Vagon Broşürümüzü İndirin
Vagon boşaltma hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüzde prosesi iyileştirmek için ürünler ve çözümler yer almaktadır.
Broşürü İndirin
ÜCRETSİZ BİR Bant Merkezleme Değerlendirmesi Yaptırın
Lazer ölçümleri, konveyör konveyör bileşenlerindeki hizalama sorunlarının yerini tespit eder. Teknisyenlerimiz konveyörlerinizin performansını optimize etmek için bunları düzeltir ve iyileştirir.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91