Daha düşük maliyetler ve daha yüksek verimlilik beraberinde daha fazla kârı getirir... yardımcı olabiliriz!

Geri dönüşüm şirketleri için, dünya genelinde değişen ekonomik koşullar kâr elde etmeyi gittikçe daha zorlaştırmaktadır.Bu bir arz-talep meselesidir ve elbette gittikçe daha fazla sayıda tüketici evsel atıkları geri dönüştürmeye alıştıkça, kağıt, plastik, metal ve cam arzı artmaktadır. Bununla birlikte, aynı zamanda dövizdeki dalgalanmalar ve sakinleşen Çin ekonmisi talebi azaltmakta, gelirleri ve kârları zora sokmaktadır

Fiyatlar düştüğü halde, ger dönüştürülebilen malzemeleri işleme maliyeti düşmemiştir. Aslında, sürdürülebilir malzeme yönetimi (Çevre Koruma Kurumu tarafından daha önceden “belediye atığı” olarak sınıflandırılmaktaydı) alanındaki şirketler için, geri dönüş ekipmanı, tüm bu malzemeleri taşımak için gereken insan gücü ve enerjinin maliyeti artmıştır, çünkü tüketiciler artan sayıda geri dönüştürülemeyen malzemeleri – plastik çöp poşetleri gibi – sürece dahil etmektedir. Bu da konveyör bantlar ve bunkerler gibi işleme ekipmanlarını tıkayabilmekte ve beklenmeyen kapanmalara neden olabilmektedir. 


Konveyör bant operasyonunuzu geliştirecek yüksek kaliteli, dayanıklı çözümler.

Martin Engineering olarak, malzemelerin – geri dönüştürülebilir ve atık malzemeler gibi – verimli şekilde akış halinde kalmasını sağlamak için özel olarak tasarlanmış ekipmanları üretme konusunda 70 yıllık bir geçmişimiz vardır. Ve atık ve geri dönüşüm tesisleri, evsel atık ve organik yan ürünlerden inşaat atıklarına kadar değişiklik gösteren, büyük miktarlarda malzemeyi hareket ettirdiğinden, ekipmanlarınızın çeşitli koşullara uyum sağlayabilmesi gerekir. Akış sisteminiz ister bir konveyör sistemi tarafından bir bunker veya kamyon kasası içine/dışına ilerliyor ister bir şuta doğru ve bir boşaltma portu içinden ilerliyor olsun,  dönüşlerde ve darboğazlarda tıkanıklıkların oluşmasını önleyen ürünler geliştirdik.

Malzemenin konteyner ve şutların yanlarına yapışmasını ve proses içinde hareketine engel olmasını önleyen, endüstriyel vibratörler ve hava şokları gibi akış yardımcılarının temininde bir dünya lideriyiz. Ayrıca, bant ile birlikte kuyruk tamburuna geri gelerek ekipmanınıza potansiyel zararlar verebilen geri taşınan malzemeyi ortadan kaldıran, piyasadaki en verimli bant sıyırıcıları sunuyoruz.

Öyleyse, telefonu kaldırın ve profesyonel mühendis veya teknisyenlerimizden birini arayın. İşten konuşmayı severiz ve işletmeniz, karşılaştığınız zorluklar ve çözüm olarak daha önce denediğiniz şeyler hakkında bilgi almayı çok isteriz. Bantlarınızla elde ettiğimiz deneyim miktarı göz önüne alındığında, o sorunla daha önce ilgilenmiş olma ihtimalimiz oldukça yüksektir. Ve eğer ilgilenmemişsek, yeni mücadelelere her zaman hazırız!

Üretkenlikte Artış
  • Bakım ve temizlik için duruş süresini en aza indirir
  • Malzemeleri proses içinden daha verimli şekilde ilerletir
  • Konveyör bantları temiz tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli İşletme
  • Malzemelerin hareketli konveyör bantlardan dökülmesini önler
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve soluma ve patlama riskini en aza indirir
Daha Fazla Kâr
  • Genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzun duruş süresini ortadan kaldırır
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!

Martin® Sonsuza Dek Bant Sıyırıcı Garantisi

Bant temizleyicilerimizin performansından o kadar eminiz ki mevcut orijinal Martin® yedek uç müşterilerine özel bir teklif olarak sektörün ilk Sonsuza Dek Bant Temizleyici Garantisini gururla sunuyoruz. Bizim ürettiğimiz ya da başka bir şirketin ürettiği tüm bant temizleyici düzenekleri için gerektiğinde yedek Martin® gerdiricilerini sunacağız . Maksimum performans sunmaya yardımcı olan ve bant temizleyici sisteminizin ilk günkü gibi çalışmasını sağlayan ÜCRETSİZ uç montajı, gerdirme ve donanım yükseltmeleri dâhil bir bakım ilişkimiz olduğu sürece, tüm bunları HER ZAMAN tamamen ücretsiz olarak sunacağız .

Garantilerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91