Ürünlerimiz, biyo-kütle yakıtlarının enerji santralinizde, terminal ve işleme tesisinizde verimli ve güvenli şekilde ilerlemeye devam etmesini sağlar.

Günümüzün hızla gelişen dünyasında, alternatif enerjiye duyulan küresel talep hızlı bir tempoyla büyümeye devam ediyor. Aynı zamanda, yenilenebilir enerji kaynakları geliştirmek için enerji üreticilerine giderek daha fazla baskı uygulanmaktadır. Biyo-kütle yakıtı, yenilenebilir enerjide en uygun seçeneklerden biridir, çünkü fosil yakıtlara alternatif olmanın yanı sıra, yakıt yapmak için kullanılan malzemenin büyük bölümü, bu şekilde kullanılmadığı takdirde atık bertaraf tesislerine gidecektir.

Biyokütle yakıtının enerjiye dönüştürülmesi için ana proses, kömür ve diğer yakıtlara benzer olmakla birlikte, prosesin içinden taşınması zor olabilmektedir. Öncelikle, bunun sebebi birçok biyo-kütle türünün yüksek bir nem ve kül içeriğine sahip olmasıdır; bu nedenle, bantlara yapışmakta ve şutlar, bunkerler ve konteynerlerin içinde birikmektedir. Zaman içinde, tam bir blokaj oluşabilmekte ve üretimi durma noktasına getirebilmektedir; bu sadece kârlılığı olumsuz etkilemekle kalmaz, aynı zamanda bir güvenlik sorunudur, çünkü bir kişinin tıkanıklığı manuel olarak ortadan kaldırması gerekir ki, bu da genelde "balyoz deformasyonu" ve keyfi ve tehlikeli çalışan gayretleri ile sonuçlanır.

Müşterilerimizin biyo-kütle malzemelerinin taşınmasına ve kül yan ürünlerinin işlenmesine yardımcı olunması gerektiğinde, Martin Engineering mühendis ve teknisyenleri alanlarında lider konumdadır. Örneğin, bant sıyırıcı ürünlerimiz dünya genelinde sektördeki mutlak en iyi ürünler olarak bilinir; bu özelliği, orman ürünler, atık ve tarım yan ürünleri gibi zorlu malzemeler ile çalışırken kritik önem kazanır.Aynı zamanda, bazı biyo-kütle yakıtları - pek çoğu gibi enerji mahsulleri ve kereste sektörü ve orman bakımından gelen atıklar - bir miktar nem içerebilmekte ve asılı toz oluşturarak sağlık ve güvenlik sorunlarına neden olabilmektedir.

Biyo-kütle işlemleri nem içeriği, partikül boyutu ve hatta nemliliğin de yer aldığı karmaşık bir değişkenler grubuyla ilgilenilmesini gerektirir; öyle ki, yerel hava durumu bile operasyonlarınızı etkileyebilir.Yükten yüke pek farklılık göstermeyen kömürün aksine, genelde organik olmayan tarımsal ve evsel atık ile genelde karışık olan organik yan ürünlerden oluşan birçok biyo-kütle yakıtı türü vardır; bu durum son derece tutarsız koşullara zemin hazırlar. Tesisiniz ister önceden işlenmiş biyo-yakıtlar yakıyor olsun ister kendi biyo-kütlesini işlemek zorunda olsun, ürünlerimiz konveyör ekipmanlarınızı ve kül işleme sistemlerinizi çeşitli malzemelerle ilgilenmede daha verimli hale getirecek, öte yandan aşınma ve yıpranmayı azaltarak daha uzun süre dayanmalarına yardımcı olacaktır. Değişkenlerin değişme potansiyeli her zaman mevcut olduğundan, tesisinizin spesifik koşullarını görüşmek için bir Martin Engineering temsilcisiyle iletişim kurmanızı öneririz.

Ürünlerimizi risksiz test edin!

Biyo-yakıtlar elektrik üretmenin nispeten yeni bir yöntemi olsa da, Martin enerji tesisleriyle uzun yıllardır çalışma deneyimine sahiptir. Bugün, dökme malzemelerin taşınması söz konusu olduğunda en iyi uygulamalarda küresel bir uzmanız. Aslında, dünya genelindeki binlerce müşteri konveyörlerinin mümkün olan en yüksek kapasitede çalışmasını sağlamak için bizim bant sıyırıcı ve transfer noktası ürünlerimize güvenmektedir. Ürünlerimize bu müşterilerimiz kadar güven duymanızı istiyoruz.

O halde, tesisinizde biyo-yakıtlar yakıyor ve bantları temiz tutmada ve blokajları ve kaçak tozu temizlemek için operasyonu kapatmada sorunlar yaşıyorsanız, bizi arayın. Biz 1944 yılından bu yana sektördeyiz, dolayısıyla karşı karşıya kaldığınız her sorun muhtemelen bizim daha önce çözdüğümüz bir sorundur! Mühendislerimiz ve teknisyenlerimiz sektörün en iyileridir ve işletmenizi geliştirmenize yardımcı olmayı amaç edinmiştir; bu nedenle bugün bir Martin temsilcisiyle iletişime geçin.

Tesis Üretkenliğinde Artış
  • Malzemeleri konveyör bant boyunca daha verimli şekilde ilerletir ve döküntü ve geri taşınan malzemeyi en aza indirir
  • Bakım ve temizlik için duruş süresini en aza indirir
  • Konveyör bantları hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Malzemelerin hareketli konveyörlerden dökülmesini önler
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
Daha Fazla Kâr
  • Boylerinize daha fazla biyo-yakıtı daha güvenli ve verimli şekilde iletir
  • Toz dahil kaçak malzemeyi en aza indirerek maliyetleri düşürür
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzun duruş sürelerini ortadan kaldırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Gerek Vulkanize gerekse Mekanik Olarak Birleştirilmiş Bantlar üzerindeki Geri Taşınan Malzemeyi Verimli Şekilde Giderin

CleanScrape® Temizleyici klasik sıyırıcılardan dört kata kadar daha uzun dayanır ve hem mekanik hem de vulkanize ek yerleri olan bantlar üzerinde kullanılabilir. Piyasadaki en düşük uç-bant basıncını kullanırken, daha uzun süre dayanır ve daha iyi temizler. Bantlar üzerinde minimal aşınma ve yıpranma ile yüksek performans sağlayan, bant sıyırıcı teknolojisinde devrim niteliğinde bir konsepttir.

Bu Sıyırıcıyı Şimdi Görev Başında Görün ve Farkı Anlayın
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
ÜCRETSİZ BİR Bant Merkezleme Değerlendirmesi Yaptırın
Lazer ölçümleri, konveyör konveyör bileşenlerindeki hizalama sorunlarının yerini tespit eder. Teknisyenlerimiz konveyörlerinizin performansını optimize etmek için bunları düzeltir ve iyileştirir.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91