Duruş süresini azaltarak kârlılığı ve üretkenliği artırın.

Tesisinizin çalışmayı durdurduğu her saniye, iş durakladığından dolayı size paraya mal olur. İster bir enerji santraline kömür naklediyor, bir yer altı maden ocağından malzeme çıkarıyor, bir yük gemisinden yük indiriyor, ister bir montaj hattı üzerinde ürün üretiyor olun, üretken olabilmeniz için ekipmanların sorunsuz şekilde çalışması şarttır. 

Çok sayıda hareketli parça olduğundan, bir kapanma için çok da fazla şeye gerek yoktur. Malzemeler banttan dökülebilir ve aşağıda birikebilir veya geri dönüş yolunda geri taşınabilir. Geri taşınan malzeme tüm sistemin en kritik parçası olan konveyör bandın hizasının bozulmasına ve şiddetli kenar hasarı almasına neden olabilir. Dökme katı malzemeler de şut ve bunkerlerin içinde birikerek özellikle yüksek nemli ortamlarda akışı yavaşlatabilir. Bu darboğazlar prosesin herhangi bir yerinde ortaya çıkabilir 

Plansız duruş süresinin bir diğer kaynağı da, potansiyel yaralanma veya hastalanma riskinin mevcut olduğu durumlardır. Örneğin, kaçak toz havada asılı hale gelir ve potansiyel olarak patlayıcı bir ortama neden olursa, prosesin kapatılması ve riskin ortadan kaldırılması gerekir.

İşletmeniz plansız duruş süreleri yaşıyorsa, uzmanlarımızdan biriyle görüşün. Operasyonunuzu tarif etmenizi dinlemeye ve tesisinizde kapanmaları nasıl azaltabileceğiniz konusunda önerilerde bulunmaya hazırız. Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır.

En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!

Sizin sorununuzu daha önce bir yerde çözmüştük!

Her ne kadar sorununuz benzersiz ve can sıkıcı görünse de,  dünya genelinde benzer sorunları çözme konusunda 70 yılı aşkın deneyimimizleve ekibimizdeki en  deneyimli ve eğitimli kişilerle,sizi temin ederiz ki “Biz De Bu Yollardan Geçtik".* En azından sırada neyin yapılması gerektiğini ve durumunuza uyum sağlamayı bilecek kadar yakından geçtik.

Bizi Ücretsiz Test Edin! Size Bir Çözüm Önerelim
ÜCRETSİZ BİR Toz Kontrol İncelemesi Yaptırın
Kaçak malzeme analizinde transfer noktaları boyunca toz ve döküntü ölçümü yapılır. Teknisyenlerimiz tesisinizdeki tozun kontrol altına alınması için tavsiyeler sunar.
Şimdi Başlayın
ÜCRETSİZ BİR Bant Merkezleme Değerlendirmesi Yaptırın
Lazer ölçümleri, konveyör konveyör bileşenlerindeki hizalama sorunlarının yerini tespit eder. Teknisyenlerimiz konveyörlerinizin performansını optimize etmek için bunları düzeltir ve iyileştirir.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91