Tıklanmaları, köprü ve fare deliği oluşumlarını önleyerek ürünleri hareket halinde tutun.

Kâr haneniz ürünleri tesisiniz içinde verimli şekilde hareket ettirmeye bağlıyken, malzeme akışındaki tıkanıklıklar kârlılığı tamamen durma noktasına getirebilir. Dökme katı malzemelerle, özellikle yüksek nem olan ortamlarda çalışırken, malzeme akış karakteristikleri değişebilir. Bu da şut ve bunkerlerden birikmelere neden olarak köprü ve fare deliği oluşumuna katkıda bulunabilir ve böylece malzeme akışını azaltabilir veya durdurabilir.

Kârlılıktaki düşüşe ek olarak, malzeme tıkanıklıkları tıkanıklığı el yordamıyla gevşetmeye kalkışan işçiler için bir güvenlik riski yaratabilir. Bu tipik olarak ekipmanın bir çekiç ile dövülmesini veya karıştırılmasını ve/veya hava üflemeyi içine alır.

İşletmeniz malzeme tıkanıklıkları nedeniyle sık sık kapanıyorsa, uzmanlarımızdan biriyle görüşün. Operasyonunuzu tarif etmenizi dinlemeye ve malzemelerin hareket etmesini nasıl sağlayabileceğiniz konusunda önerilerde bulunmaya hazırız. Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır.

En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Hava Şokları - Şimdi Hazırlayın, Daha Sonra Tasarruf Edin

Yakın zamanda hava şoku nozullarını monte etmeniz gerekeceğini biliyorsanız şimdi yeni flanşlar monte ederek programlı duruş sürenizden yararlanın. Monte edilmelerinden sonra siz yeni ekipmana yükseltmeye hazır olana kadar bunlar kolaylıkla contalanabilir. Ayrıca, flanşları ve montaj kitini ücretsiz olarak biz temin ederiz!

Ücretsiz Kurulum Kitlerinizi Şimdi Alın
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Hava Şoku Sistemleri Broşürümüzü İndirin
Hava şokları hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüzde malzemelerin harekete geçirilmesine yönelik güçlü çözümler içermektedir.
Broşürü İndirin
CFI Ar-Ge Broşürümüzü İndirin
Sektördeki en gelişmiş ürün ve çözümlerin neden bizde olduğunu hiç merak ettiniz mi? İnovasyon Merkezimizde perdenin arkasını görün.
Broşürü İndirin
Titreşim Çözümleri Broşürümüzü İndirin
Endüstriyel vibratörler hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüzde her uygulama için vibrasyon ürünleri ve çözümleri yer almaktadır.
Broşürü İndirin
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91