Üretkenliği optimize ederek ve atıkları azaltarak kârlılığınızı artırın.

Yönettiğiniz operasyonun türü her ne olursa olsun, birincil hedefiniz kârlılıktır.Tesisinizi verimli şekilde çalışır durumda tutmak, atıkları en aza indirmek, enerji masraflarını azaltmak, malzemeyi kontrol altında tutmak, tozu önlemek ve benzeri zorunluluklarınız vardır. Bir tesis yöneticisi olarak, maliyetlerinizi kontrol altında tutarken, proses içinden elinizden geldiği kadar fazla ürünü – mümkün olduğu kadar hızlı, güvenli ve verimli biçimde – geçirmekten sorumlu tutulursunuz.

Pek çok endüstriyel işletmede, kârları yavaş yavaş tüketebilecek çok çeşitli sorunlar vardır. Sorun ister bir bandın, motorun veya diğer ekipmanların toz veya malzeme dökülmesi nedeniyle zamanından önce bozulması ister şutların tıkanması, döküntü veya malzemelerin geri taşınması nedeniyle üretkenliğin düşmesi olsun, sonuçta kârlar azalır.

Güvensiz koşullar da kârları azaltan bir diğer faktördür. Zaman kaybına neden olan yaralanmalar (LTI), düzenleyici kurumların kestiği cezalar, sigorta masrafları ve potansiyel yasal sorumlulukların önlenmesi gerekir.

Plansız duruş süreleri yaşıyorsanız veya enerji veya temizlik masraflarınızı düşürmeniz gerekiyorsa, uzmanlarımızdan biriyle görüşün. Operasyonunuzu tarif etmenizi dinlemeye ve ardından kâr hanenizi nasıl büyütebileceğiniz konusunda önerilerde bulunmaya hazırız. Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır.

En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!

Personelinizi Daha İyi Bant Konveyör Performansı ve Güvenliği İçin Eğitim

Foundations  Eğitim atölyelerinde tesisteki işletme ve bakım personelinize ve mühendislerinize, konveyör bantların nasıl çalıştığı ve nasıl daha iyi çalıştırılabileceği hakkında eğitim verilir. Bant konveyörlerine ve güvenliğe Temel Girişten, uzman ve deneyimli personelinize yönelik Gelişmiş Eğitim seçeneğine kadar, Martin 70 yıllık deneyimini ve araştırmalarını ekip arkadaşlarınızla paylaşacak. Ekibinizi Martin ile eğitmemeyi göze alamazsınız!

Yerinde ve Çevrimiçi Seçeneklerimiz Hakkında Bilgi Alın
Bant Temizleyici Broşürümüzü İndirin
Bant temizleme çözümleri hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüz tüm uygulamalar için geri taşınan malzeme giderme çözümleri içermektedir.
Broşürü İndirin
Güvenlik Broşürümüzü İndirin
Tesisinizde güvenliği artırmak mı istiyorsunuz? Broşürümüzde yaygın tehlikeler, çözümler ve tesis güvenliğini geliştirmeye yönelik ürünler tanıtılmaktadır.
Broşürü İndirin
ÜCRETSİZ BİR Bant Merkezleme Değerlendirmesi Yaptırın
Lazer ölçümleri, konveyör konveyör bileşenlerindeki hizalama sorunlarının yerini tespit eder. Teknisyenlerimiz konveyörlerinizin performansını optimize etmek için bunları düzeltir ve iyileştirir.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91