Martin Engineering Özel Olarak Zorlu Koşullar ve Olağan Dışı Malzemeler için Geliştirilmiş Bant Temizleyiciler ile Her İhtiyacınıza Karşılık Verir

Daha çok sekonder bant sıyırıcılar olarak monte edilen Martin Engineering'in özel bant temizleyicileri arasında uç sıcaklık değerleri gibi en zorlu koşullar altında performans göstermek üzere geliştirilen ve gıdaya uygun uygulamalarla uyumlu ürünler yer alır. Oluklu, yükseltmeli, kanallı veya zikzaklı konveyör bantlar dâhil çeşitli bant tipleriyle çalışan ürünler de temin edilmektedir.

Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz bu bant sıyırıcı ürünleri ve tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır. Lütfen bugün bizimle iletişim kurun ve size yardımcı olalım!

Üretkenlikte Artış
  • Bantları daha temiz tutarak verimliliği artırın
  • Kaçak malzemeyi yakalar ve akış sürecine geri döndürür
  • Daha uzun süre dayanan ve daha az bakım gerektiren ürünlere güvenin
Daha Güvenli İşletme
  • Yüksek sıcaklıklar dâhil doğru uygulama için doğru ürünleri kullanın
  • Bantları daha temiz ve daha verimli hale getirerek solunabilir tozu azaltır
  • Tehlikeli bakım ve temizlik ihtiyacını ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Kaçak malzeme azaldıkça iş hacmi ve kâr artar
  • Bakım ve temizlik için gereksiz duruş süresini ortadan kaldırır
Mevcut Modeller
Filtreleme Ölçütü
Resim Ürün Maks. Bant Genişliği Maks. Bant Hızı Tambur Çapı
Gıdaya Uygun Sıyırıcı Gıdaya Uygun Sıyırıcı 48 inç'e kadar (1200mm'ye kadar) 200 fpm (1 m/sn) 6-10 inç (152-250 mm)
Martin® Fırçalı Sıyırıcı Martin® Fırçalı Sıyırıcı 72 inç'e kadar (2000 mm'ye kadar) 2000 fpm (10 m/sn)
Washbox™ Temizleme Sistemi Washbox™ Temizleme Sistemi 84 inç'e kadar (2200 mm'ye kadar) 750 fpm (3,8 m/sn)

Not: Doğru bant genişliğini seçmek, bantlı konveyörünüzün tasarımına ve işletme koşullarına bağlıdır. Bant sıyırıcıların seçiminde aşağıdaki iki kriter önemlidir:

1. Temizleme genişliği. Bant yüzeyinde taşınan temizlenecek olan malzemenin genişliğini ve konveyörünüzdeki olası bant kaymalarını göz önünde bulundurun.

2. Bant sıyırıcı ana şasesinin uzunluğu. Konveyör yapısının veya şut muhafazasının genişliğini ve buna ek olarak bant sıyırıcı gergilerin genişliğini göz önünde bulundurun. Bant sıyırıcı ana şasesinin bant sıyırıcı gergileri içine sabitlenecek kadar yeterli uzunlukta olması gerekmektedir.

Martin® Sonsuza Dek Bant Sıyırıcı Garantisi

Bant temizleyicilerimizin performansından o kadar eminiz ki mevcut orijinal Martin® yedek uç müşterilerine özel bir teklif olarak sektörün ilk Sonsuza Dek Bant Temizleyici Garantisini gururla sunuyoruz.Bizim ürettiğimiz ya da başka bir şirketin ürettiği tüm bant temizleyici düzenekleri için gerektiğinde yedek Martin® gerdiricilerini sunacağız - Maksimum performans sunmaya yardımcı olan ve bant temizleyici sisteminizin ilk günkü gibi çalışmasını sağlayan ÜCRETSİZ uç montajı, gerdirme ve donanım yükseltmeleri dâhil bir bakım ilişkimiz olduğu sürece, tüm bunları HER ZAMAN tamamen ücretsiz olarak sunacağız .

Garantilerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91