Tozsuz Bir Çalışma Ortamı Oluşturarak Çalışanlarınızı Sağlıklı ve Güvende Tutun

Kontrolsüz bırakıldığında, pek çok toz biçimi işçiler tarafından solunabilir ve kronik rahatsızlıklara neden olabilir. Örneğin; kömür tozu solunduğunda akciğerlerde birikebilir ve kömür işçisi pnömokonyozuna, daha yaygın bilinen adıyla "toz hastalığına" yakalanabilir. Diğer yaygın pnömokonyoz biçimleri ise asbest tozu, silis tozu ve hatta keten, kenevir veya pamuk gibi doğal fiberlerden kaynaklanan tozların solunmasından meydana gelir.

Solunduğunda sağlık sorunlarına neden olmanın yanı sıra konsantrasyonun yeterince yüksek olması, oksijenin mevcut olması ve bir tutuşturma kaynağının bulunması durumunda her tür asılı toz alev alabilir ve patlayabilir. Toz patlamaları daha yaygın olarak kömür ocaklarındaki bir problem olarak görülüyor olsa da, tüm toz türlerinin tutuşma potansiyeli vardır. Bu yüzden un fabrikaları ve tahıl ambarlarında da toz patlamaları meydana gelmektedir.

Tozun kontrol altında tutulması ve bir sorun haline gelmesinin önlenmesi şu üç stratejiden birinin veya birkaçının kullanılması yoluyla başarılabilir: filtreleme, tutma veya bastırma. Martin Engineering bu üç stratejinin tümünü onlarca yıldır dünya genelindeki tesislerde kullanmaktadır. Havada asılı tozu havadan çekip malzeme akışına güvenle geri döndüren filtreleme ürünleri sunuyoruz. Ayrıca tozu kaynağında tutan ekipmanlar üretiyor ve havaya karışan tozu bastıran çözümler sağlıyoruz .

Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz bu ürünler ve tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır. Lütfen bugün bizimle iletişim kurun ve size yardımcı olalım!

Üretkenlikte Artış
  • İşverenler güvenliğe odaklandığında, çalışanlar daha mutlu ve daha üretken olur.
  • Hastalık veya yaralanma nedeniyle daha az sayıda çalışma saati kaybedilir
  • İş yerindeki asılı tozu temizlemek için daha az plansız duruş süresi
Daha Güvenli İşletme
  • Tozun kaçabileceği alanları yalıtarak malzeme içindeki tozu tutar
  • Yüksek etkinliğe sahip filtreleme sistemleriyle kaçan asılı tozu giderir
  • Bir sürfaktan madde içeren su spreyi uygulayarak havada asılı tozu yere indirir
Mevcut Modeller

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!

İletişimde Kalın

Martin ve sektör haberleri, ürün yenilikleri ve malzeme işleme operasyonunuzu geliştirmek için ipuçları için e-posta listemize katılın. Sizinle olan iletişimlerimiz sınırlı ancak anlamlı olacak, iletişim bilgileriniz başkalarıyla paylaşılmayacaktır.

Periyodik Güncellemeler için Şimdi Kaydolun
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91