Martin® Yedek Uçlarının Fiyata Göre Performans Oranı Pazardaki Tüm Uçlardan Daha İyidir

Bant temizleyicileriniz için yedek uçlara ihtiyaç duyduğunuzda, sektördeki en uzun ömürlü ve en etkili uçlardan başka bir şey kabul etmemeniz için hiçbir neden yok!

Martin® Yedek Uçları, Rekabetçi Fiyatlandırılmıştır ve Birden Çok Garantiyle Desteklenmektedir!

  • Martin, kaliteli üretan üretme konusunda neyin önemli olduğu ile ilgili engin şirket içi bilgisiyle, mümkün olan en yüksek kaliteli uçların üretilmesi için kullanılmasını sağlamak için bilgisayar tarafından kontrol edilen bir poliüretan dökme sistemi tasarlamış, oluşturmuş ve uygulamıştır.
  • Üretan üretim sistemlerimizdeki bilgisayar kontrollü cihazlar, ürün kalitesini dünyanın her yerinden sürekli olarak izlememize olanak sağlar.
  • Dünya genelinde malzeme tutarlığını, kalitesini ve bulunabilirliğini sağlamak için Martin'in, dünyanın en büyük kimyasal üreticilerinden biri olan BASF ile küresel ortaklığı vardır.
  • Martin,  sadece bu amaç için kendi mühendisleri tarafından özel tasarlanmış bilgisayarlı ekipmanlarıyla, birçok kıtada uç üreten bant temizleme ekipmanının tek tedarikçisidir. Kendi tasarladığı bilgisayarlı ekipmanlar üzerinde dünyanın herhangi bir yerinde ürettiği uçların daha iyi temizleyeceği, daha uzun ömürlü olacağı ve maliyetinin daha düşük olduğu garantilidir.
  • Küresel kimyasal ortağı BASF ile birlikte hareket eden Martin üstün kalite ve ürün memnuniyeti sağlayan yüksek performanslı üretanlar geliştirilmesi alanında lider bir firmadır.
  • Martin uçları, patentli CARP profilinden yararlanarak, rakip tasarımlardan daha iyi bir performans sunmak üzere tasarlanmıştır. Üstelik, aşınabilir alanlarda %35 daha fazla üretana sahiptir.
  • Martin, herhangi bir diğer üreticinin bant temizleyicisine uyum sağlayan, mevcut bir ana çerçeveye hızlıca ve kolayca takılabilen ancak kendi tescilli bilgisayar kontrollü üretan üretim sistemi ile üretilmiş yedek uçlar sunar.
  • Martin, dünyadaki en büyük konveyör bant sıyırıcı üreticisidir, 40 yıldan uzun süredir bant temizleme alanında ortaya çıkan yeniliklerin pek çoğunu getirmiştir.

Bant Sıyırıcılarınızla Sorun mu Yaşıyorsunuz? Sorun Giderme İpuçları için Buraya Tıklayın

Martin Uygulamaya Uygun Performans Sağlamak için Renk Kodlu Eksiksiz bir Üretanlar Serisi Sunmaktadır!

Hangi Üretan Seçimi Sizin için Doğru? Karşılaştırmak için Buraya Tıklayın

Martin® Yedek Uçları tüm rakip modellere uyarlanır, hem de daha fazla kullanılabilir uç hacmiyle!

ARCH Saber (SB) Temizleyici
ARCH Saber® (SB) Sıyırıcı

%35 Daha Fazla

 
ARCH Saber® (SCM) Sıyırıcı

%13 Daha Fazla!

Argonics™ Eraser™ Sıyırıcı

%16 Daha Fazla!

ASGCO® Skalper® Sıyırıcı

%24 Daha Fazla!

Benetech® BEP1 Sıyırıcı

%16 Daha Fazla!

Flexco® EZP1 Rockline® Sıyırıcı

%11 Daha Fazla!

Superior Exterra® Sıyırıcı

%30 Daha Fazla!

Mr. Blade® Hizmeti kapsamında ÜCRETSİZ Yerinde Teslim, ÜCRETSİZ Uç Kurulumu, ÜCRETSİZ Gerdirici ve Ana Çerçeve sunulur.

Bu Program Hakkında Daha Fazla Bilgi

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91