Çalışanlarınızı Ekipman Yaralanmalarından ve Hastalıklardan Koruyun

Martin Engineering 1944 yılından bu yana tüm ürünlerinde güvenliği sağlayan tasarımlar ön planda tutmaktadır. Sadece güvenli bir çalışma ortamına sahip olmak doğru olanı yapmak demek değildir. Güvenlik aynı zamanda federal, eyalet düzeyinde ve yerel yönetimlerin ve ayrıca sigorta şirketlerinin zorunlu tuttuğu bir şey olduğundan, iş yapma anlamında da önemlidir. 

İşte bu nedenle Martin, işçileri sıkışma ve kıstırma noktaları oluşturan hareketli parçalardan ve hızlı hareket eden bantlar gibi yanıklara ve sıyrıklara neden olabilen alanlardan koruyan ürünler üretir. Martin'in ürettiği ürünler ayrıca malzemeyi konveyör bant üzerinde tutarak zeminlere dökülerek veya birikerek kayma-düşme tehlikeleri oluşturmasına da engel olur.

Uzmanlarımız bu ürünler ve tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır. Lütfen bugün bizimle iletişim kurun ve size yardımcı olalım!

 

 

Üretkenlikte Artış
  • İşverenler güvenliğe odaklandığında, çalışanlar daha mutlu ve daha üretken olur.
  • Hastalık veya yaralanma nedeniyle daha az sayıda çalışma saati kaybedilir
  • Bakım ve temizlik için daha az beklenmeyen duruş süresi
Daha Güvenli İşletme
  • İşçilerin tehlikeli alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
  • İşçileri sıkışma ve kıstırma noktaları oluşturan hareketli parçalardan korur
  • Tozu kontrol altında tutarak patlama ve işçiler tarafından solunma riskini ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Çalışanların üretkenliğinin artması gelir artışını beraberinde getirir
  • Yaralanma veya hastalanma nedeniyle çalışanların işe gidememesinin maliyetini en aza indirir
  • Yasal para cezaları riskini azaltır ve sigorta maliyetlerini düşürür
Mevcut Modeller

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91