Yüksek Performanslı Sekonder Bant Sıyırıcı ile Kaçak Malzeme ve Geri Taşınan Malzemeyi Ortadan Kaldırın

Martin Engineering'in ikincil temizleyicileri, birincil temizleyicinin bant üzerinde bıraktığı kalan malzeme miktarını gidermek için bandın tahliye kasnağını terk ettiği noktaya kurulur. Tipik olarak, malzemenin ana malzeme akışına geri döndürülmesi için birincil temizleyiciye yeterince yakın bir silindire karşı ikincil bir temizleyici kurulur. Son temizlik için ilave ikincil temizleyiciler eklenebilir.

Birincil bant temizleyiciler gibi bu ürünler de son derece dayanıklı ve verimlidir. Ayrıca, değişen genişliklerde yüksek hızlı kayışlarla çalışmak üzere tasarlanmış modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz, bu ürünler ve tüm dökme malzeme taşıma soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyesi ve yardımı sağlamaya hazırdır. Lütfen bugün bizimle iletişime geçin ve yardım etmemize izin verin!

 

Üretkenlikte Artış
  • Bantları diğer temizleyici tiplerinden daha temiz tutar
  • Malzeme geri taşınmasını ve bunun sebep olduğu plansız duruş süresini önler
  • Dökme malzemeyi akış süreci içinde tutar
Daha Güvenli İşletme
  • Kaçak malzeme birikmesinin getirdiği tehlikeleri azaltır
  • Havada asılı toz ile ilgili riskleri en aza indirir
  • Tehlikeli bakım ve temizlik ihtiyacını ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Kaçak malzeme azaldıkça iş hacmi ve kâr artar
  • Bakım ve temizlik için gereksiz duruş süresini ortadan kaldırır
  • Düşük sahip olma maliyeti size para tasarrufu sağlar
Mevcut Modeller
Filtreleme Ölçütü
Resim Ürün Maks. Bant Genişliği Maks. Bant Hızı
CleanScrape® Sekonder Sıyırıcı 96 inç'e kadar (2400 mm'ye kadar) 1000 fpm (5,1 m/sn)
SQC2™ Sıyırıcı SQC2™ Sıyırıcı 96 inç'e kadar (2400 mm'ye kadar) 1000 fpm (5,1 m/sn)
SQC2™ Mini Sıyırıcı SQC2™ Mini Sıyırıcı 96 inç'e kadar (2400 mm'ye kadar) 1000 fpm (5,1 m/sn)
DT2 Çift Yönlü Sıyırıcı DT2S Çift Yönlü Sıyırıcı 126 inç'e kadar (3200 mm'ye kadar) 750 fpm (3,8 m/sn)

Not: Doğru bant genişliğini seçmek, bantlı konveyörünüzün tasarımına ve işletme koşullarına bağlıdır. Bant sıyırıcıların seçiminde aşağıdaki iki kriter önemlidir:

1. Temizleme genişliği. Bant yüzeyinde taşınan temizlenecek olan malzemenin genişliğini ve konveyörünüzdeki olası bant kaymalarını göz önünde bulundurun.

2. Bant sıyırıcı ana şasesinin uzunluğu. Konveyör yapısının veya şut muhafazasının genişliğini ve buna ek olarak bant sıyırıcı gergilerin genişliğini göz önünde bulundurun. Bant sıyırıcı ana şasesinin bant sıyırıcı gergileri içine sabitlenecek kadar yeterli uzunlukta olması gerekmektedir.

Martin® Sonsuza Dek Bant Sıyırıcı Garantisi

Bant temizleyicilerimizin performansından o kadar eminiz ki mevcut orijinal Martin® yedek uç müşterilerine özel bir teklif olarak sektörün ilk Sonsuza Dek Bant Temizleyici Garantisini gururla sunuyoruz.Bizim ürettiğimiz ya da başka bir şirketin ürettiği tüm bant temizleyici düzenekleri için gerektiğinde yedek Martin® gerdiricilerini sunacağız - Maksimum performans sunmaya yardımcı olan ve bant temizleyici sisteminizin ilk günkü gibi çalışmasını sağlayan ÜCRETSİZ uç montajı, gerdirme ve donanım yükseltmeleri dâhil bir bakım ilişkimiz olduğu sürece, tüm bunları HER ZAMAN tamamen ücretsiz olarak sunacağız .

Garantilerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz

Bant Temizleyici Yedek Uçlarımızın Fiyat-Performans Oranı Pazardaki TÜM Uçlara Göre Daha İyidir

Bant temizleyicileriniz için yedek uçlara ihtiyaç duyduğunuzda, fiyatı rekabetçi olan ve pek çok garantiyle desteklenen, sektördeki en uzun ömürlü, en etkili temizleyicilerden daha azıyla yetinesiniz?

Karşılaştırmak İçin İhtiyacınız Olan Kanıtı Burada Bulacaksınız
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91