Ocaklar, Silolar, Bunkerler ve Şutların İç Duvarlarındaki Tıkanıklıkları Gidermek için Sıkıştırılmış Havanın Gücünü Kullanın


Kurulumu yapılmakta olan hava toplarıDökme malzeme ocaklar, silolar, depolar, bunkerler, şutlar ve diğer ekipmanlar içinde biriktiğinde, tıkanıklıklar ve fare delikleri nedeniyle akışı kestiğinde, harekete devam etmesini sağlamanın en iyi yolu Martin Engineering tarafından üretilen hava şoku kullanmaktır. Hava şokları kömür, çimento ve agrega gibi malzemeler üzerinde, özellikle küçük miktarlarda bile olsa nem tutmaları ve yapışkan hale gelmeleri durumunda son derece etkilidir.

Uygulamanızda ister birkaç saniyede bir güçlü hava patlamaları ister daha kısa daha sık patlamalar uygulayan ürünler gerekiyor olsun, Martin olarak ihtiyaçlarınıza uygun bir ürün bulmanızı sağlayan bir hava şoku ürün yelpazesi sunarız. Ayrıca, dar alanlara uygun hortum veya borular yoluyla beşe kadar uygulama noktasında tahliye sağlayan çok valfli ürünler de sunuyoruz.

Teknisyenlerimiz ve mühendislerimiz bu ürünler ve tüm dökme malzeme işleme soru ve sorunlarınız hakkında uzman tavsiyeleri ve desteği sağlamaya hazırdır. Lütfen bugün bizimle iletişim kurun ve size yardımcı olalım!

Üretkenlikte Artış
  • Ocaklar, silolar, bunkerler ve şutlar içinde malzeme birikimini önler
  • İç konteyner duvarlarını temizlemek için gereken plansız duruş süresini ortadan kaldırır
  • Şutlar içindeki dar boğazları ve tıkanıklıkları giderir
Daha Güvenli İşletme
  • Ocaklar ve bunkerler içindeki birikimleri manuel olarak temizleme ihtiyacını ortadan kaldırır
  • İşçileri yüksek sıcaklıktaki ortamlardan korur
Daha Fazla Kâr
  • Daha yüksek iş hacmi sağlar ve kârlılığı artırır
  • Beklenmeyen temizlik ve bakım masraflarını azaltır
  • Sahip olma maliyeti düşük olduğundan para tasarrufu sağlar
Mevcut Modeller

Hava Şokları - Şimdi Hazırlayın, Daha Sonra Tasarruf Edin

Yakın zamanda hava şoku nozullarını monte etmeniz gerekeceğini biliyorsanız, yeni flanşlar monte ederek planlı duruş süresinden yararlanın.  Monte edilmelerinden sonra siz yeni ekipmana yükseltmeye hazır olana kadar bunlar kolaylıkla contalanabilir. Ayrıca, flanşları ve montaj kitini ücretsiz olarak biz sağlayacağız.

Ücretsiz Kurulum Kitlerinizi Şimdi Alın

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizisağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Sizin sorununuzu daha önce bir yerde çözmüştük!

Her ne kadar sorununuz benzersiz ve can sıkıcı görünse de,  dünya genelinde benzer sorunları çözme konusunda 70 yılı aşkın deneyimimizleve ekibimizdeki en  deneyimli ve eğitimli kişilerle,sizi temin ederiz ki “Biz De Bu Yollardan Geçtik".* En azından sırada neyin yapılması gerektiğini ve durumunuza uyum sağlamayı bilecek kadar yakından geçtik.

Bizi Ücretsiz Test Edin! Size Bir Çözüm Önerelim
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91