Konveyör sistemlerini hizalı ve mükemmel çalışır durumda tutun.

Transfer noktaları her konveyör sisteminin verimliliği ve üretkenliği açısından kritik önemde olmakla kalmaz, aynı zamanda bir mühendislik perspektifinden son derece kompleks niteliktedir. Martin Engineering olarak biz konveyörlerin daha iyi çalışmasını sağlama konusunda bir dünya lideriyiz, çünkü dünyadaki en büyük üreticilerle çalışarak onlarca yıl geçmişe uzanan bir deneyime sahibiz.

Transfer noktası ürünlerimiz en zorlu koşullar altında bile, uzun çalışma ömrü boyunca etkili olacak şekilde tasarlanmıştır. Ürünlerimizin sunduğu faydalar arasında aşağıdakiler yer alır:

  • Daha fazla verimlilik - Doğru hattı izleyen konveyör bantları yükleme bölgesinde döküntüyü en aza indirir.
  • Daha güvenli operasyonlar - Transfer noktası ürünlerimiz kaçak malzemeyi önleyerek işçilerin temizlik işleri sırasında kayıp düşme riskini azaltır.
  • Ekipman üzerinde daha az yıpranma ve aşınma - Ürünlerimiz bant izleme performansını artırdığından, bant kenarlardan yıpranmadan daha uzun süre dayanır ve tahrik motorları, kasnaklar ve döşeme üzerindeki yük azaltılır.
  • Minimal toz sorunu - Havada asılı tozun kontrol alınması sayesinde, toz işçiler tarafından solunmaz veya tutuşup patlamaya neden olmaz.
  • Temizlik için daha az sayıda duraklama - Malzemenin bantta tutulması daha az döküntü ve temizlik için üretimin daha az duraklamasını sağlar.

Transfer Noktası Çözümleri için Endüstri Uygulamaları:

Üretkenlikte Artış
  • Malzeme bant üstünde kaldığından, üretim hacmi artar
  • Malzeme akışını sürdürür ve temizlik işleri için duruş süresini ortadan kaldırır
  • Tesis ekipmanlarının bakımı yapıldığında maksimum verimlilikle çalışır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Transfer noktalarının çevresinde kayma-düşme kazalarının riskini azaltır
  • İşçilerin maruz kaldığı asılı toz miktarını en aza indirir
  • Toz patlama riskini ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Tesisteki üretimin artması sayesinde gelirleri artırır
  • Bakım ve temizlik masraflarını düşürür
  • Verimsizlikten kaynaklanan enerji tüketimi için daha az harcama yapılır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!

Personelinizi Daha İyi Bant Konveyör Performansı ve Güvenliği İçin Eğitim

Foundations  Eğitim atölyelerinde tesisteki işletme ve bakım personelinize ve mühendislerinize, konveyör bantların nasıl çalıştığı ve nasıl daha iyi çalıştırılabileceği hakkında eğitim verilir. Bant konveyörlerine ve güvenliğe Temel Girişten, uzman ve deneyimli personelinize yönelik Gelişmiş Eğitim seçeneğine kadar, Martin 70 yıllık deneyimini ve araştırmalarını ekip arkadaşlarınızla paylaşacak. Ekibinizi Martin ile eğitmemeyi göze alamazsınız!

Yerinde ve Çevrimiçi Seçeneklerimiz Hakkında Bilgi Alın
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
ÜCRETSİZ BİR Bant Merkezleme Değerlendirmesi Yaptırın
Lazer ölçümleri, konveyör konveyör bileşenlerindeki hizalama sorunlarının yerini tespit eder. Teknisyenlerimiz konveyörlerinizin performansını optimize etmek için bunları düzeltir ve iyileştirir.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91