Kaçak tozdan kaynaklanan patlama riskini ve soluma riskini ortadan kaldırın.

Martin Engineering olarak tozu ciddiye alırız! Solunduğunda sağlık sorunlarına neden olmasının yanı sıra, toz uygun koşullarda tutuşabilir ve patlayabilir. Toz yönetim çözümlerimiz sektördeki en etkili çözümlerdir. Havada asılı tozu havadan çekip malzeme akışına güvenle geri döndüren filtreleme ürünleri sunuyoruz. Ayrıca tozu kaynağında tutan ekipmanlar üretiyor ve havaya karışan tozu bastıran çözümler sağlıyoruz.

Kaçak toz havada asılı hale geldiğinde her yere taşınır. Açık hava işletmelerinde, rüzgarın esmesi durumunda uzun mesafeler kat edebilir. Ekipman ve elektronik aksama zarar verebileceği yerler dâhil en küçük boşluklara dahi girer. Tozun kontrol altında tutulması aşağıdakiler gibi birçok fayda sağlar:

  • Daha az malzeme kaybı - Tozun malzeme akışından çıkması, kâr amacıyla satılamaması demektir, dolayısıyla kontrol altında tutulması kârlılığa katkıda bulunur.
  • Daha sağlıklı çalışma koşulları - Solunabilir toz havaya karıştığında, işçilerin akciğerlerine işleyerek çok çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir.
  • Sıfır patlama riski - Toz patlamaları genellikle kömür madenciliğiyle ilişkilendirilse de, kontrol altına alınmayan her türlü toz uygun koşullarda alev alabilir
  • Temizlik ve bakıma daha az zaman harcanır - Kaçak toz çökeldiğinde, zeminde veya hatta ekipman ve elektronik aksamın içinde birikerek temizlik işlemleri ve ekipman bakımı için plansız duruş sürelerine neden olabilir.
  • Daha iyi çevresel uyum - Açık kömür ocağı gibi dış mekan işletmelerinde, kaçan toz göllere, akarsulara ve çevresel açıdan hassas diğer alanlara işleyebilir.

Toz Kontrol Ürünleri için Endüstri Uygulamaları

Üretkenlikte Artış
  • Kaçak tozu temizlemek için harcanan zamanı azaltır
  • Plansız ekipman bakımı için duruş süresini ortadan kaldırır
  • Kayıp malzemeyi en aza indirir
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Toz birkiminden kaynaklanan kayma-düşme kazalarının riskini azaltır
  • İşçilerin maruz kaldığı asılı toz miktarını en aza indirir
  • Toz patlama riskini ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Optimize üretim yoluyla gelirleri artırır
  • Bakım ve temizlik maliyetlerini düşürür.
  • Mevzuata riayetsizlikten kaynaklanan potansiyel cezaları en aza indirir
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizisağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
ÜCRETSİZ BİR Toz Kontrol İncelemesi Yaptırın
Kaçak malzeme analizinde transfer noktaları boyunca toz ve döküntü ölçümü yapılır. Teknisyenlerimiz tesisinizdeki tozun kontrol altına alınması için tavsiyeler sunar.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91