İşçilerinizi işle ilgili yaralanmalardan ve rahatsızlıklardan koruyun.

Konveyör yaralanmaları tipik olarak işletmelere her yıl milyonlarca dolara mal olmaktadır. Kaza sonucu yaralanmaların pek çoğu malzemelerin banttan dökülmesinden veya işçilerin vücutlarının bölümlerini sıkışma ve kıstırma noktalarına kaptırmalarından ve ayrıca yanıklardan ve sıyrıklardan kaynaklanmaktadır. Kaçak toz da solunabildiğinden ve şiddetli rahatsızlıklara neden olabildiğinden potansiyel bir risktir. Belli koşullar altında, havada asılı toz tutuşabilir ve yıkıcı patlamalara neden olabilir. Martin Engineering olarak biz onlarca yıldır dökme malzemeleri güvenli bir şekilde hareket ettiren ve işçileri potansiyel risklerden koruyan ürünler üretiyoruz.

Esasen, Martin dökme malzemelerin daha güvenli işlenmesine yönelik global en iyi uygulamaların ele alındığı 500+ sayfalık bir kitap olan Konveyör Güvenliği için Foundations™ adlı kitabı yayınladığında, kelimenin tam anlamıyla güvenliğin "kitabını yazdı". Konveyörlerle çalışırken yaralanmaları ve rahatsızlıkları önlemenin yollarına odaklanmanın yanı sıra, bu değerli kaynak aynı zamanda güvenlik inisiyatifleri için yatırım getirilerinin nasıl belirleneceğini göstermekte ve liderlik pozisyonlarındaki karar vericilere önemli bilgilerin nasıl sunulması gerektiğiyle ilgili ipuçları içermektedir.

Çalışanlarınızın güvenliğine odaklanmanın yapılacak doğru şey olduğu tartışma götürmez bir gerçektir. Bununla birlikte, en alt çizgi perspektifinden bakıldığında iş bakımından da çok şey ifade eder. Aslında, güvenliğin öncelikli tutulduğu bir tutum aşağıdakiler dâhil pek çok fayda sağlar:

  • Daha üretken çalışanlar - İş yerindeki yaralanmalar ve rahatsızlıklar seyrek olduğunda, çalışanlar işi kaçırmazlar ve daha üretken olurlar; bu da şirketinizin genel üretkenliğine katkı sağlar.
  • Çalışan moralinde artış - İş yerlerinin güvenli olduğunu düşünen çalışanlar muhtemelen daha mutlu olur, işleri ve işverenleri hakkında olumlu duygular beslerler.
  • OSHA koşullarına uygunluk - Önerilen prosedürler, en iyi uygulamalar uygulandığında ve eylemleriniz belgelendiğinde OSHA uygunluğu elde edilebilir.
  • Daha düşük masraflar - İş başında yaralanan veya işle ilgili bir rahatsızlığa yakalanan çalışanların ücretleri, iyileşme sürecinde ödenmeye devam eder. Ayrıca, ihlaller ciddi para cezalarına yol açabilir; dolayısıyla iş yerinin güvenli olması maliyetleri düşürür.

Güvenlik Çözümleri İçin Endüstri Uygulamaları:

Üretkenlikte Artış
  • Yaralanma ve hastalanmayı önleyerek işçileri iş başında tutar
  • Çalışanların moralini yükselterek üretkenliği artırır
Daha Güvenli İşletme
  • Çalışanları konveyör bant sistemleri üzerindeki hareketli parçalardan korur
  • Malzemelerin bantlardan dökülmesini ve kayma-takılma tehlikeleri oluşturmasını önler
  • Kaçak tozu kontrol altında tutar ve toza bağlı rahatsızlık riskini azaltır
Daha Fazla Kâr
  • İşçilerin işe gidememesi ve yasal para cezaları ile bağlantılı maliyetleri düşürür
  • Moralleri yükselterek üretkenliği artırır
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Personelinizi Daha İyi Bant Konveyör Performansı ve Güvenliği İçin Eğitim

Foundations  Eğitim atölyelerinde tesisteki işletme ve bakım personelinize ve mühendislerinize, konveyör bantların nasıl çalıştığı ve nasıl daha iyi çalıştırılabileceği hakkında eğitim verilir. Bant konveyörlerine ve güvenliğe Temel Girişten, uzman ve deneyimli personelinize yönelik Gelişmiş Eğitim seçeneğine kadar, Martin 70 yıllık deneyimini ve araştırmalarını ekip arkadaşlarınızla paylaşacak. Ekibinizi Martin ile eğitmemeyi göze alamazsınız!

Yerinde ve Çevrimiçi Seçeneklerimiz Hakkında Bilgi Alın

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizisağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91