Malzeme-çamur ayırıcısı sektördeki en iyi endüstriyel vibratörlere emanet edin!

Yer altından ham petrol veya doğal gaz çıkarmak, petrol rezervine ulaşmak için binlerce metre toprak ve kayanın içine sondaj yapılmasını gerektirdiğinden, ekipmanlarınıza büyük zararlar veren ağır, meşakkatli bir iştir.Petrol ve gaz sektörlerindeki ekipmanların en önemli parçalarından biri, malzeme-çamur ayırıcısıdır; bunun önemli olmasının sebebi, operatörlerin sondaj sıvısı veya sondaj çamuru adı verilen kıymetli ve pahalı bir kaynağı temizleyip yeniden kullanmasına izin vermesidir. 

Delinirken kuyu deliğine pompalanan sondaj sıvısı sondaj ucunu soğuk tutar ve oluşum sıvılarını dışarıda tutan hidrostatik basınç uygular. Daha önemlisi, sondaj döküntülerini taşır ve işte bu noktada malzeme-çamur ayırıcısı devreye girer. Malzeme-çamur ayırıcısı, döküntüleri bir vibrasyon eleğinden geçirerek sondaj sıvısından ayırır ve böylece sıvının kuyuya geri gönderilerek yeniden kullanılmasına olanak sağlar. Para tasarrufunun yanı sıra, sondaj sıvısının yeninden kullanılması; atılmak zorunda kalmasını önleyerek yasal maliyetleri ve uyum maliyetlerini azaltır.

Endüstriyel vibrasyon çözümlerinde dünya lideri olan, Martin Engineering, malzeme-çamur ayırıcılarında kullanılan endüstriyel vibratörleri sağlamada engin deneyim sahibidir. Vibrasyon ürünlerimiz piyasadaki en sağlam, en dayanıklı endüstriyel vibratörler olarak bilinir ve dolayısıyla operasyonunuzda ekipmanlardan beklenen aralıksız yıpranma ve aşınmanın üstesinden gelebilir.  Elek vibratörlerimiz ayrıca Derrick® Elek Vibratörleri için doğrudan yedek olarak kullanılabilir; bu Mükemmel Uyum Garantimiz ile desteklenir.  Ve daha düşük fiyatlarımız ve aynı gün kargo olanağımız sayesinde, duruş sürelerinizi ve envanter taşıma maliyetlerinizi azaltırsınız.

Martin olarak, aşırı ortamlarda performans göstermek ve pratikte her türlü uygulamaya uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiş çok çeşitli endüstriyel vibratörlere sahibiz. O halde bizi arayın ve endüstriyel vibrasyon uzmanlarımızdan biriyle konuşun; işletmeniz için doğru çözümü önermekten memnuniyet duyarız. 

Derrick®, Derrick Corporation, Buffalo, New York'a ait bir tescilli ticari markadır. Derrick Corporation ile Martin Engineering arasında bir bağlantı yoktur.

Üretkenlikte Artış
  • Sonda sıvısını malzeme-çamur ayırıcı içinden daha hızlı geçmesini sağlar
  • Bakım ve temizlik için duruş süresini en aza indirir
Daha Fazla Kâr
  • Optimize üretim yoluyla gelirleri artırır
  • Sondaj sıvısını geri dönüştürerek maliyetleri düşürür

Ürünümüzü ve Müşteri Hizmetlerimizi Risksiz Deneyin!

Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ÜCRETSİZ deneme hakkında bilgi alın ve ürünün etkinliği ve Martin Engineering teknolojisi ve hizmetleri sizin için doğru çözüme sahip olduğumuza ikna etsin!

Çözümlemeye Çalıştığınız Sorunu Bize Anlatın

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91