Agrega ocaklarını daha kârlı hale getiren endüstriyel çözümler.

Agrega işleme sanayiinde, kârlılık ve güvenlik yöneticiler tarafından klimalı ofislerde tartışılan stratejik girişimlerin ötesinde bir şeydir.Son derece rekabete dayalı bir iş kolunda olduğunudan, kârlılığa odaklanmak her gün karşınızda duran, somut bir zorluktur. Ürün kaybı, aşırı uzun duruş süresi, verimsiz enerji kullanımı ve üretimin yavaşlaması dahil israfı önlemek için saatlerce çalışırsınız. Öte yandan, işçilerinizi yaralanma veya hastalanma riskinden korumak da en yüksek önceliklerinizden biridir. Ve elbette, kârlılığınızı maksimuma çıkaracak çözümler bulmak sizin görevinizdir.

Martin Engineering olarak, ocak sahasından son varış noktasına kadar tüm madencilik ve işleme operasyonunuz için geniş kapsamlı uygun maliyetli çözümler sunuyoruz. Aslında, bugün dünya genelinde konveyör bant sistemlerini daha temiz, daha güvenli ve daha üretken hale getirmek için kullanılan ekipmanların çoğunun tasarlanması ve geliştirilmesini içeren, on yıllara dayanan deneyim ve inovasyona sahibiz.

İster betonu geri dönüştürüyor olun ister hammadde işliyor olun, çözümlerimizin sorunlarınızı çözmesi garantilidir. Konveyör sistemlerinizde her gün hareket eden agrega malzemesinden ton başına en fazla üretimi yapmak söz konusu olduğunda, en iyisinden daha azına razı olma seçeneğiniz olmadığını biliyoruz.

Ürettiğimiz ürünler dünyanın her yerinde kum, çakıl, kireç taşı, silikat, alçı taşı ve daha fazlasını taşımak için kullanılır. Madencilik ve dökme malzeme işleme alanlarındaki engin deneyimimiz sayesinde, koşulların günden güne ve agregadan agregaya nasıl değişebildiğini biliriz ve bu zorlukların tamamını çözümlemenize yardımcı olmaya hazırız.

Aslında, yaşadığınız sorunları başka birileri için zaten çözmüş olma ihtimalimiz oldukça yüksektir. Bizi test edin! 70 yılı aşkın agrega madenciliği deneyimimizi nasıl uygulayabileceğimizi ve üstün konveyör bant ürünlerimizi sorunlarınızın çözümüne bugün nasıl kanalize edebileceğimizi öğrenmek için bir Martin temsilcisiyle iletişime geçin!

Tesis Üretkenliğinde Artış
  • Malzemeleri konveyör bant boyunca daha verimli şekilde ilerletir ve geri taşınan malzemeyi en aza indirir
  • Bakım ve temizlik için duruş süresini en aza indirir
  • Konveyör bantları hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve soluma riskini ve diğer tehlikeleri en aza indirir
  • Malzemelerin hareketli konveyör bantlardan dökülmesini önler
  • İşçilerin sıkışık alanlara girme gerekliliğini ortadan kaldırır
Daha Fazla Kâr
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
  • Ocağınızdaki genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla ürün teslim edilmesini sağlar
  • Atıkları en aza indirerek ve ekipman ömrünü uzatarak maliyetleri düşürür
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizisağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca  konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™  Kârınızı  Hesap  Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Bant Temizleyici Broşürümüzü İndirin
Bant temizleme çözümleri hakkında derinlemesine bilgi mi arıyorsunuz? Broşürümüz tüm uygulamalar için geri taşınan malzeme giderme çözümleri içermektedir.
Broşürü İndirin
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91