Kârlılığı artırabilmek için gecikmeleri, kapatmaları ve atıkları ortadan kaldırın!

Global çelik talebine karşılık vermek için çaba sarf ediyorsanız, hızınızı kesecek beklenmeyen kapatmalara, ekipman arızalarına ve kaçak atıklara izin veremezsiniz. Verimli bir malzeme akışını sürdüremezseniz – kömür, demir cevheri, kok kömürü ve kireç taşı dahil – üretimin yanı sıra gelirler de düşer. Aynı zamanda, plansız bakım, verimsiz enerji kullanımı, güvenlik sorunları ve benzeri nedeniyle maliyetleriniz yükselir; bu da kârları her iki taraftan zora sokar.

Kırk yıl önce, yılda 10 milyon metrik tondan fazla çelik üretim kapasitesine sahip olan sadece sekiz ülke vardı. 2014 yılında, bu miktarda çelik üreten 18 ülke vardı; bu ise, rakiplerinizin dünyanın her yerinden gelebileceği anlamına gelir. Bunun için, özellikle eski konveyör ekipmanlarında, sadece hizası bozulmuş bir düzenek veya bir kaçak malzeme birikiminin operasyonlarınızı kapatmaya zorlaması yeterlidir. Kaçak toz bile, sağlık ve güvenlik nedeniyle tesislerin kapatılmasına neden olabilir.

Problemleri dayanıklı ve etkili çözümler ile çözümlemek.

Martin Engineering olarak ürettiğimiz ekipmanlar tesisiniz genelinde malzemelerin verimli, hızlı ve güvenli biçimde hareket etmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Ham maddenin gemiden veya vagondan boşaltılmasından itibaren prosesteki her önemli noktada, malzemeler sinterleme fırınlarını ve kok fırınlarını maden eritme ocaklarına, temel oksijen ocaklarına veya elektrikli ark ocaklarına bağlayan konveyörlerden oluşan karmaşık bir sistem içinde ilerlerken, ürünlerimiz verimliliği maksimuma çıkarmanıza yardımcı olur. Konveyör bantları etkin biçimde temizleyen ve geri taşınan malzemeyi ortadan kaldıran dayanıklı, etkili çözümler sağlarız. Ayrıca, transfer noktası ve akış yardımcı ürünlerimiz malzemenin şutlar ve bunkerler içinde ilerlemesini sağlar ve ocak ve silolarınızın iç duvarlarına yapışmasını engeller. Ve biz piyasada tozu kontrol altına almak ve filtrelemek için kullanılan en etkili çözümlere sahibiz.

Yetmiş yıl boyunca, çelik sektöründe müşterilerimizin sorunlarını çözme alanında dünya çapında ün kazandık. Bu sayede, yaşadığınız zorluk ne kadar büyük olursa olsun, muhtemelen biz onunla daha önce karşılaşmışızdır ve işe yarayan bir çözüm üretmişizdir. Bizi arayın ve son derece deneyimli mühendislerimizden birinin uzmanlığını işletmenize uygulamasına izin verin.

Üretkenlikte Artış
  • Konveyör bant bakımı ve bant temizliği için duruş süresini en aza indirir
  • Malzemeleri konveyör sistemleri boyunca daha verimli şekilde ilerletir
  • Konveyör bantları hizalı tutarak döküntüyü ve ekipman hasarını azaltır
Daha Güvenli Tesis İşletmesi
  • Asılı tozu kontrol altına alır ve patlama ve soluma riskini en aza indirir
  • Malzemelerin hareketli konveyörlerden dökülmesini önler
  • Çelik işçilerini uç değerlerdeki sıcaklıklardan ve hareketli ekipmanlardan korur
Daha Fazla Kâr
  • Madeninizdeki genel üretim hacmini maksimuma çıkararak daha fazla çelik teslim edilmesini sağlar
  • Bakım ve temizlik için aşırı uzunluktaki duruş süresini ortadan kaldırır
  • Atıkları en aza indirerek ve enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürür
En Büyük Zorluklarınız için Çözümlerimiz:

Ücretsiz Mühendislik ve Uygulama Desteği

Teknisyenlerimiz dünyanın dört bir yanında sektörünüzdeki kişiler için sorunları çözmüştür. Bilgi birikimimizden faydalanın. Martin'in performansınızı, güvenliğinizi hiçbir yükümlülük olmadan nasıl artırabileceğini öğrenmek için durumunuzu bize bugün anlatın. Tam olarak ihtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmenizi sağlamak istiyoruz ve işi ilk seferinde doğru yapmak için zaman ayırmaya hazırız.

Uygulamanızı Kısaca Açıklayın

Konveyör Güvenliği için Foundations ™

Yalnızca konveyör sistemlerinin güvenliğini konu edinen bu ilk kitapta daha güvenli dökme malzeme taşıma dünya çapında en iyi pratiklerimizin toplamıyla Return on Conveyor Safety™ Kârınızı Hesap Etmeyi Öğrenin.

ÜCRETSİZ PDF veya Ciltli Kopyanızı İsteyin

Personelinizi Daha İyi Bant Konveyör Performansı ve Güvenliği İçin Eğitim

Foundations  Eğitim atölyelerinde tesisteki işletme ve bakım personelinize ve mühendislerinize, konveyör bantların nasıl çalıştığı ve nasıl daha iyi çalıştırılabileceği hakkında eğitim verilir. Bant konveyörlerine ve güvenliğe Temel Girişten, uzman ve deneyimli personelinize yönelik Gelişmiş Eğitim seçeneğine kadar, Martin 70 yıllık deneyimini ve araştırmalarını ekip arkadaşlarınızla paylaşacak. Ekibinizi Martin ile eğitmemeyi göze alamazsınız!

Yerinde ve Çevrimiçi Seçeneklerimiz Hakkında Bilgi Alın
Bandınızı Değerlendirmemize İzin Verin ve Kazanın!

MartinPLUS® Walk the Belt™ Hizmetimiz İle Tasarruf Edin!

Her konveyör farklıdır, aynı tesis içinde bile!Dökme malzeme taşıma sistemi bileşenlerinizin düzenli olarak planlanmış şekilde gözden geçirilmesini sağlayabiliriz. Bu gözden geçirmelerde konveyör sisteminin maksimum verimle çalışmasını sağlayarak işletim standartlarını yüksek tutmak için gerekli uzman yardımını sağlar. Tesis yöneticilerine anında veri ve fotoğraflar sunulabilir ve önerilerimiz uzun vadede tasarruf ve verimlilik sağlar.

Bantlarınızı Neye Baktığını Bilen Kişilere İnceletin -- Ücretsiz Olarak!
Risksiz Olarak Deneyin!
Risksiz Ücretsiz Deneme
Sorununuzu çözebileceğimizden o kadar eminiz ki, önce bunu size kanıtlamaktan mutluluk duyarız!Koşulsuz ücretsiz deneme hakkında bizden bilgi alın.
Bugün Bize Ulaşın
ÜCRETSİZ BİR Bant Merkezleme Değerlendirmesi Yaptırın
Lazer ölçümleri, konveyör konveyör bileşenlerindeki hizalama sorunlarının yerini tespit eder. Teknisyenlerimiz konveyörlerinizin performansını optimize etmek için bunları düzeltir ve iyileştirir.
Şimdi Başlayın
Bizi Bugün Arayın +90 216 499 34 91